Yandex Metrica

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kimdir, kaç yaşında?

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kimdir, kaç yaşında?

Yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medyanın konuştuğu isimlerden biri olan Selen Görgüzel Alkan kimdir, nereli, ne iş yapıyor ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Kimdir

29.03.2024, 21:43

Yapımcı, oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile mutlu bir evliliği olan Selen Görgüzel Alkan, geçtiğimiz gün oynadığı tiyatro oyununda İrfan Kangı ile yakınlaştığı sahne ile gündeme geldi. Peki Hamdi Alkan'ın eşi Selen Gögüzel Alkan kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Müzik kariyeri ile de tanınan Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Çalışma hayatına henüz lise yıllarında olduğu dönemde başlayan Görgüzel, Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu isimli programında kamera arkasında yarı zamanlı çalışmaya başlayan Selen Görgüzel, lise eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamladı.

Lise eğitimini tamamlamasının ardından 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ''Zirvedeki Sesler'' adlı programı sunarak televizyon hayatına adım attı. Attığı bu adımdan sonra birbirinden farklı kanallarda da kendi hazırlayıp sunduğu programlarla televizyonda olan Görgüzel, birçok dizide de yer aldı.

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN'IN OYUNCULUK KARİYERİ

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi birçok sevilen dizide rol alan Selen Görgüzel Alkan, başarılı oyunculuğu ile akıllarda kalmayı başardı.

Oyunculuk kariyerinin yanında müzikle ilgilenmeyi de bırakmayan oyuncu, "Renklerde Kaybolan Hayat" adlı filmde Semiha Berksoy'un gençliğini canlandırdı. "Mıhlıçay Aşıkları" isimli sinema filminde ise Yasemin karakteri ile kamera karşısına geçti.

Bir tiyatro oyunu olan "Karmakarışık"ta Susan Phılıpes rolü ile tiyatrocu yönünü sergileyen Selen Görgüzel Alkan, 2012 yılında Slow müzik ağırlıklı "Çocuk Kadınım" isimli maksi single'ıyla müzik piyasasına da girdi. Yavaş ve emin adımlara ilerlemek istediğini belirten isim, tiyatroya ve müzik hayatına halen devam ediyor.

SELEN GÖRGÜZEL AALKAN VE HAMDİ ALKAN EVLİLİĞİ

Henüz 18 yaşına yeni girdiği dönemde erken bir evlilik kararı veren Selen Görgüzel Alkan, 2003 yılında ilk evliliğini sonlandırdı. Bu evlilikten İlknaz adında bir kızı olan şarkıcı, 24 Nisan 2014 tarihinde Hamdi Alkan, ile Roma'da evlendi. Mutlu anlarını sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam eden çift, birlikteliğini 7 senedir sürdürmektedir.

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN DİZİ VE FİLMLERİ

2015- O Hayat Benim 

2013 - Aşk Emek İster (TV Dizisi) 

2009 - Zoraki Başkan (TV Dizisi) 

2009 - Renklerde Kaybolan Hayat (Sinema Filmi) 

2009 - 7 Kocalı Hürmüz (Sinema Filmi) 

2008 - Mıhlıçay Aşıkları (Sinema Filmi) 

2008 - Ağlamak Yok (TV Dizisi) 

2008 - Aman Annem Görmesin (TV Dizisi) 

2007 - Tılsım Adası (TV Dizisi) 

2007 - Pars Narkoterör (TV Dizisi) 

2007 - Oğlum İçin (TV Dizisi) 

2007 - Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi) 

2007 - Doktorlar (TV Dizisi) 

2005 - Deli Duran (TV Dizisi) 

2005 - Belalı Baldız (TV Dizisi) 

2004 - Bir Dilim Aşk (TV Dizisi) 

2004 - Avrupa Yakası (TV Dizisi) 

2002 - Emanet (TV Dizisi) 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading