Yandex Metrica
SON DAKİKA
Halit Sunal kimdir? Halit Sunal Kemal Sunal'ın amcası mı?

Halit Sunal kimdir? Halit Sunal Kemal Sunal'ın amcası mı?

Yeşilçam'ın efsane ismi Kemal Sunal, akıllara durgunluk veren bir olayla gündeme geldi. Sanatçı'nın oğlu Ali Sunal, kendisini babasının amcası olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan Halit Sunal hakkında şikayetçi oldu. Peki Halit Sunal kimdir? Halit Sunal Kemal Sunal'ın amcası mı?

Kimdir

16.03.2024, 16:57

Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal, dolandırıcılık olayıyla gündemde. Kendisini Kemal Sunal'ın amcası olarak tanıtan Halit Sunal'ın film çekerek insanları dolandırdığı iddia edildi. Olay magazin gündemine bomba gibi düşerken, Ali Sunal soluğu savcılıkta aldı. Vatandaşlar haberin ardından Halit Sunal'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Halit Sunal kimdir? Halit Sunal Kemal Sunal'ın amcası mı?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

HALİT SUNAL KİMDİR?

Kendisini Kemal Sunal'ın amcası olarak tanıtan Halit Sunal, 2 yıl önce Düzce'de Cennet Kuşları isimli bir film çekti. Filminde köy halkına da rol veren Sunal, köydeki vatandaşlara fatura keserek yapım şirketine borçlu gösterip dolandırdı.

Halit Sunal hakkında fazla bilgi bulunmuyor. Sunal'ın Twitter profilinde "35 yıllık gazeteci ve sinema oyuncusuyum. Örf ve adetlerine uyan ülkesini bayrağını seven tellevollerde, magazinlerde boy göstermeyen bir sanatcıyım bir köy çocuğu" ifadeleri yer alıyor.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HALİT SUNAL KEMAL SUNAL'IN AMCASI MI?

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'dan açıklama geldi. Ali Sunal, "Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0


Loading