Yandex Metrica
SON DAKİKA
Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında? Halit Özgür Sarı sevgilisi

Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında? Halit Özgür Sarı sevgilisi

Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı merak ediliyor. Halit Özgür Sarı kimdir? Halit Özgür Sarı kaç yaşında? Halit Özgür Sarı aslen nereli? Halit Özgür Sarı sevgilisi kim? Detayları haberimizde...

Kimdir

28.03.2024, 09:04

Kardeşlerim dizisi izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Dizideki Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı'nın dizide yaşadığı trafik kazası sonucu diziye veda edip etmeyeceği henüz belli değilken, Halit Özgür Sarı'nın hayatı da izleyiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki; Halit Özgür Sarı kimdir?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Halit Özgür Sarı Terazi burcudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden tamamlanyan Halit Özgür Sarı, Esra Kızıldoğan İle Temel ve İleri Oyunculuk Craft Atölye'sinde oyunculuk eğitimi aldı. Halit Özgür Sarı, kameralar karşısına ilk olarak Diriliş: Ertuğrul dizisi ile geçti. Daha sonra, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde Kerem karakterine hayat veren oyuncu, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veriyor. Halit Özgür Sarı, 67 kilo ve 1.78 boyundadır. 

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

HALİT ÖZGÜR SARI SEVGİLİSİ

Halit Özgür Sarı, son olarak Masumiyet dizisinde Ela karakteriyle karşımıza çıkan İlayda Alişan ile birliktelik yaşıyor. 

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HALİT ÖZGÜR SARI'NIN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2021 - Kardeşlerim (Tv Dizisi)
2019 – Şampiyon (Kerem) (TV Dizisi)
2019 – Hakan: Muhafız (TV Dizisi)
2018 – Diriliş: Ertuğrul (Süleyman) (TV Dizisi)

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading