Yandex Metrica

Hakkı Bulut kimdir? Alişan ile Gülümse Hayata konuğu kaç yaşında, nereli?

Hakkı Bulut kimdir? Alişan ile Gülümse Hayata konuğu kaç yaşında, nereli?

Hakkı Bulut, Alişan ile Gülümse Hayata programına katıldı. Arabesk müzik sanatçısı Hakkı Bulut, şarkıları ve sohbetiyle izleyicilere keyifli zaman yaşattı. 9 Mayıs 2022 Alişan ile Gülümse Hayata programı konuğu Hakkı Bulut internette araştırılmaya başladı. Peki Hakkı Bulut kimdir? Alişan ile Gülümse Hayata konuğu kaç yaşında, nereli?

Kimdir

19.03.2024, 14:22

Hakkı Bulut, gündemde yerini aldı. Vatandaşlar tarafaından merak edilen Hakkı Bulut, Alişan ile Hayata Gülümse programı konuğu oldu. TRT1'in sevilen yapımı Alişan ile Gülümse Hayata programında şarkıları ve sohbetiyle vatandaşa keyifli dakikalar yaşattı. Sanat camiasına ve mutlu bir evliliğe dair tiyolar veren Hakkı Bulut, internette araştırılıyor. Peki Hakkı Bulut kimdir? Alişan ile Gülümse Hayata konuğu kaç yaşında, nereli?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

HAKKI BULUT KİMDİR?

Hakkı Bulut, 3 Şubat 1945'te Tunceli'de doğdu. İlkokul 5. sınıfa kadar Tunceli'de doğduğu köyde okudu. Ortaokulun 1. sınıfını Tunceli' de, 2. sınıfını da Mazgirt'de tamamladı. Bulut, daha sonra Adana' ya taşındı ve ortaokul 3. sınıfı da Ceyhan' da bitirdi. Adana Erkek Lisesi mezunu olan Hakkı Bulut, sonra dışarıdan Adana Öğretmen Okulu' nu tamamladı. Öğretmenliğe başladığı zaman babasının saz çalmasının etkilendi. Bulut, müziğe küçük yaşta olan ilgisi sonucunda müzikle de uğraştı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

İKİMİZ BİR FİDANIZ' IN SESLENDİRİLMESİNE İZİN VERDİ

Hakkı Bulut, 1967 senesinde ilk plak çalışmasını gerçekleştirdi. Leyla' m isimli ilk plağında Orhan Gencebay ve Arif Sağ bağlama çalarak Bulut'a eşlik etti. 1969 senesinde Adana' da gerçekleştirilen Altın Ses yarışmasında birincilik kazandıktan sonra ikinci plak çalışmasına başladı. Daha sonra yine güfte ve bestesi kendisine ait olan İkimiz Bir Fidanız isimli eserini 1969 yılında okudu. Bundan sonra bu eseri izin vererek onlarca sanatçının seslendirmesine imkan verdi. Buna örnek olarak Tülay Özer 1974, İbrahim Tatlıses 1974, Kamuran Akkor 1975 yıllarında şarkıyı seslendirdiler.

Sanatçı o yıllarda gerçekleştirdiği başta Ben Buyum, Falcı, Ben Köylüyüm, Dokunmayın Dünyama gibi şarkılarla bugünkü arabesk müziğinin ilk temellerini 1969 senelerinde atanlardan biri oldu. Hakkı Bulut, bu zamana kadar 18 tane 45'lik plak, 58 albüm çalışmasını gerçekleştirdi. 900 eserinin beste ve güftesi kendisine ait olan sanatçı Hakkı Bulut; 6 Altın Plak, 1 Altın CD ve Ben Tövbemi Geri Aldım, Son Mektup isimli Long Play çalışması ile Altın Long Play ödülüne layık görülmüş olup çeşitli kurum ve kuruluşlardan defalarca ödüle almıştır.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

HAKKI BULUT KAÇ KERE EVLENDİ?

Hakkı Bulut toplamda 9 kere evlendi. Hakkı Bulut'un ilk eşi Mukaddes hanımdır. Son eşi de Saadet Bulut'tur. Hakkı Bulut'un toplam 4 kızı ve Özbey Bulut adında bir oğlu bulunmaktadır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading