Yandex Metrica

Hakan Bayrakçı kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi?

Hakan Bayrakçı kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi?

Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte Hakan Bayrakçı’nın hayatı ve biyografisi.

Kimdir

25.04.2024, 21:07

Özellikle seçim dönemlerinde yaptığı kamuoyu araştırmalarıyla halkın nabzını tutan SONAR Araştırma şirketinin sahibi ve aynı zamanda televizyon yorumcusu ve yazar olan Hakan Bayrakçı’nın hayatına ve mesleki kariyerine dair ayrıntılar herkes tarafından merak edilmektedir. Peki kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? 

İşte SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı’nın hayatına dair merak edilen tüm detaylar... 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HAKAN BAYRAKÇI KİMDİR? 

1 Temmuz 1960 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Bayrakçı, baba tarafından Erzurumlu, anne tarafından ise İstanbulludur. Orta ve lise öğrenimlerini birer Fransız koleji olan Saint Benoit ve Saint Michel’de tamamlayan Bayrakçı, lisans öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü’nde tamamlayarak, mezun olmuştur. 

Yazar kimliği ile de bilinen Hakan Bayrakçı, 1982-1984 yılları arasında ise kaleme aldığı “Ortaçağ ve Türkler”, “Çadırlar”, “Kırmızı Fırtına” adlı kitapları ve 2013 yılında ise “Bozkırın oğlu Cengiz Han” adlı kitabı yayınlamıştır. 

Çalışma hayatında 1988 yılında sahibi olduğu SONAR araştırma şirketini kuran Hakan Bayrakçı, aynı zamanda profesyonel olarak Bülent Ecevit ve Süleyman Demirel gibi önemli siyasi liderlerin danışmanlığını da yapmış ve ayrıca 140 Belediye Başkanına, 40 Bakana, 14 Parti Genel Başkanına ve 7 Başbakana da profesyonel anlamda benzer danışmanlık hizmetlerini vermiştir. 

2003- 2006 tarihleri arasında ise televizyon ekranlarında tarih ile ilgili program sunan Bayrakçı, pek çok televizyon programına da konuk yorumcu olarak katılım sağlamıştır. 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

HAKAN BAYRAKÇI EVLİ Mİ? 

İyi derece İngilizce ve Fransızca bilen, ayrıca çeşitli vakıf ve derneklerde de yönetici olarak görev yapan Hakan Bayrakçı, evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading