Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hakan Aygün kimdir? Hakan Aygün kaç yaşında, nereli?

Hakan Aygün kimdir? Hakan Aygün kaç yaşında, nereli?

Sunucu, gazeteci ve köşe yazarı olan Hakan Aygün, son yıllarda hakkında çıkan haberlerle dikkatleri üzerine çekti. Peki, Hakan Aygün kimdir? Merak edilenleri sizler için derledik.

Kimdir

12.03.2024, 10:06

Sunucu, gazeteci ve köşe yazarı olan Hakan Aygün’ün hayatı merak ediliyor. Birçok gazetede köşe yazarlığı ve sunuculuk yapan Hakan Aygün kimdir? Aygün'ün hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HAKAN AYGÜN KİMDİR?

Türk gazeteci, sunucu ve köşe yazarı olan Hakan Aygün, 29 Ekim 1962 yılında Giresun’da doğmuştur. Mesleğine 1986 yılında Cumhuriyet Gazetesi’nde başlamıştır. 1991 yılında Aygün, Aktüel Dergisi’nde çalışmaya başlamış, oradan sonra da Milliyet Gazetesi’ne geçiş yapmıştır. Burada bir süre çalıştıktan sonra HBB’ye geçmiştir. Meslek hayatında birçok yerde çalışan Hakan Aygün, daha sonrasında Show TV’de çalışmaya başlamış, 1996 yılında ise Star TV’de Gece Hattı Programını sunmuştur. 1998 yılında ATV’ye geçen ünlü gazeteci, Ali Kırca ekibinde Kahvaltı Haberleri'ni bir yıl kadar sundu. Daha sonra Takvim Gazetesi'nde köşe yazarlığına başlayan Aygün, Ufuk Güldemir ve Serfinaz Ergün ile birlikte haberturk.com adlı güncel haber sitesinin kurucuları arasında yer aldı.

2000 yılında Kanal 6'da Ana Haber Bülteni'ni sundu. 2001 yılında Habertürk'te "Basın Kulübü" adlı programı başlattı. 2003 yılında Yarın Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 2004 yılından 2007 yılı Ağustos ayı ortalarına kadar Flash TV'de Ana Haber Bülteni sunuculuğu ve haber koordinatörlüğü görevinde bulundu.

Bir süre Evet Gazetesi'nde köşe yazısı yazan Aygün, gazetenin 2006 Kasım ayında kapanmasıyla Bugün Gazetesi'nde köşe yazısı yazmaya başladı. 2009 Ekim ayında yeniden Flash TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayan Aygün, 2010 yılı Mayıs ayında görevinden alındı. Bugün TV'de "Yuvarlak Masa" adlı programını hazırlamış ve bunun sunuculuğunu üstlenmiştir. 2013 yılı başlarında Halk TV Genel Yayın Yönetmeni oldu.

3 Nisan 2020'de paylaştığı, ""IBAN suresi ayet 1, Ey IBAN edenler... Biz size ayrı bankalardan IBAN numaraları verdik ki IBAN edesiniz diye. Hiç şüphesiz ki ahiret gününde IBAN edenle IBAN etmeyenler ayrılacaktır." şeklinde attığı bir tweet sebebiyle hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, 3 Nisan 2020'de tutuklanmış ve 6 Mayıs 2020'de ilk duruşmasında tahliye edilmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading