Yandex Metrica

Hafize Gaye Erkan kimdir? Hafize Gaye Erkan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Hafize Gaye Erkan kimdir? Hafize Gaye Erkan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Arama motorlarında sıkça araştırılan isimler arasında yer alan Hafize Gaye Erkan’ın hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. ABD'nin en genç finans profesörü unvanına sahip olan Hafize Gaye Erkan’ın eğitim durumu ve özel yaşamı araştırılıyor. Peki, Hafize Gaye Erkan kimdir? Hafize Gaye Erkan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kimdir

03.02.2024, 01:07

Hafize Gaye Erkan hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Özelikle eğitim hayatı ve aldığı görevlerle ön plana çıkan Hafize Gaye Erkan’ın hayatı pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Arama motorlarını meşgul eden Hafize Gaye Erkan ismi araştırılıyor. Peki, Hafize Gaye Erkan kimdir? Hafize Gaye Erkan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HAFİZE GAYE ERKAN KİMDİR?

1982 yılında dünyaya gelen Türk ekonomist ve mühendis Hafize Gaye Erkan, makine mühendisi bir baba ve matematikçi bir annenin kızıdır.Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra eğitimine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden Erkan, orada finans alanında çalışmaya başladı.Çeşitli finans danışmanlığı şirketleri ve bir bankada üst düzey yöneticilik yaptı. Bazı ekonomi dergileri tarafından dikkat çeken genç ekonomistler arasında gösterildi.İstanbul Erkek Lisesi'nden ikincilik ile mezun olan Erkan, üniversite sınavında derece yaparak 1997 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümüne 26'ncı olarak girdi.Bölümünü birincilikle tamamladı ve ardından Princeton Üniversitesi'nden kabul edilerek yurt dışına taşındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading