Yandex Metrica

Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık kaç yaşında ve nereli?

Gazeteci ve yazar Hadi Özışık kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Hadi Özışık’ın hayatı ve biyografisi.

Kimdir

25.04.2024, 13:35

İnternethaber sitesinin kurucusu ve kendisi gibi gazeteci ve yazar olan Süleyman Özışık’ın kardeşi Hadi Özışık’ın hayatına dair merak edilen tüm ayrıntıları sizler için derledik. Peki Hadi Özışık kimdir, kaç yaşında ve nereli?  

İşte Gazeteci ve yazar Hadi Özışık’ın hayatına ve mesleki kariyerine dair merak edilen detaylar... 

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

HADİ ÖZIŞIK KİMDİR? 

1962 yılında Iğdır’ın Tuzluca'da ilçesinde dünyaya gelen Hadi Özışık, gazetecilik kariyerine 1982 yılında Kars ilinde yayın yapan yerel Hüryurt gazetesinde köşe yazarlığı yaparak başlamıştır. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

HADİ ÖZIŞIK’IN GAZETECİLİK KARİYERİ 

Ardından profesyonel kariyerine ise 1986 yılında Türkiye Gazetesi'nde adliye muhabiri olarak başlayan Özışık, daha sonra Bugün Gazetesi, Günaydın Gazetesi, Meydan Gazetesi, Yeni Günaydın Gazetesi, Milliyet Haber Ajansı, HBB Televizyonu, Kanal 6, Sağduyu Gazetesi, Tercüman Gazetesi ve Star Gazetesi gibi çeşitli yayın kuruluşlarında muhabir, yönetici ve köşe yazarı olarak çalışmıştır. 

Radyo kanalı olan Best FM'de ise bir dönem "Konuşan Türkiye" adlı programı sunan Hadi Özışık, aynı zamanda TGRT Haber kanalında da "Basın Odası" adlı programı yapmıştır. 

28 Şubat sürecinde kapatılan Yeni Günaydın Gazetesi'nin ardından mesleğine bir süre ara veren Özışık’ın, ayrıca bu süreçte hakkında 28 Şubat süreciyle alakalı birçok dava açılmıştır.  

Üç yıl kadar süren bir aranın akabinde ise 5 Mayıs 2000 tarihinde “İnternethaber.com” adlı haber sitesini kuran Hadi Özışık, aynı sitede yazarlık yaparak mesleğine devam etmiştir. 

Daha sonra ise Gazeteoku.com, İnternetspor.com, Gazeteciler.com, Memurhaber.com, Elmaelma.com, Sporoku.com ve Ekofinans.com gibi pek çok internet haber sitesinin de kurucusu olan Özışık, ayrıca 2005 yılında ise İnternet Medyası Derneği'ni kurmuştur. 

Marmara Üniversitesi’nin İletişim Fakültesi'nde ise İnternet gazeteciliği üzerine dersler veren Hadi Özışık, aynı zamanda İnternet Geliştirme Kurulu'nun da yönetim kurulunda yer almaktadır. 

Özışık, ayrıca 2008 yılında da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından kurucusu olduğu İnternethaber.com ile "Yılın İnternet Sitesi" ödülüne layık görülmüştür. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

HADİ ÖZIŞIK’IN ÖZEL HAYATI 

Aynı zamanda 1998 yılında yayınlanan “Kirli Sayfa” adlı bir de kitabı bulunan Hadi Özışık, evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading