Yandex Metrica

Gylfi Sigurdsson kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni transferi Gylfi Sigurdsson nereli, hangi takımlarda oynadı?

Gylfi Sigurdsson kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni transferi Gylfi Sigurdsson nereli, hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray kadrosuna Gylfi Sigurdsson ismi de eklendi. Everton ile anlaşması biten futbolcu Gylfi Sigurdsson'u renklerine dahil eden Galatasaray beklenmedik bir hamle yaptı. Forvet arkası için Gylfi Sigurdsson ismi düşünüldü. Peki Gylfi Sigurdsson kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni transferi Gylfi Sigurdsson nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

28.03.2024, 23:20

Galatasaray transfer dönemiyle ilgili çalışmalarına devam ediyor. İspanya ve İngiltere basınında Sarı kırmızılı ekibin, Everton'la anlaşması biten Gylfi Sigurdsson ile imzaları attığı iddia edildi. Peki Gylfi Sigurdsson kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni transferi Gylfi Sigurdsson nereli, hangi takımlarda oynadı?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

GYLFİ SIGURDSSON KİMDİR?

Gylfi Sigurdsson, 9 Eylül 198 tarihinde İzlanda’nın Reykjavik kentinde doğdu. Kariyeri boyunca birçok takımda yer alan futbolcu, kulüp takımlarında ve İzlanda Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda oynamaktadır.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GYLFİ SIGURDSSON HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Gylfi Sigurdsson, futbol hayatına ülkesinin yerel kulüplerinden bir tanesi olan Breidablik takımının alt yapısında adım attı. 2 sene burada oynadıktan sonra 2005 senesinde İngiltere’nin köklü ekiplerinden Reading’in alt yapısına geçiş yaptı.

Gylfi Sigurdsson, 2005-2008 senelerinde genç takımlarda oynadı. 2008-2009 sezonu öncesi as takıma yükseltilen İzlandalı, As takım ile ilk sezon sadece çalışmalara çıkartı. Kendisini geliştirmesi için Shrewsbury Town’a kiralan Gylfi Sigurdsson, bir sezon içerisine burada sadece 5 maça çıktı ve 2009 senesinde Crewe Alexandra’ya kiralık olarak gitti. Gylfi Sigurdsson, 22 maçta 3 gol attı.

2010 senesinde Alman ekiplerinden Hoffenheim, Gylfi Sigurdsson için transfer teklifi yaptı. Alman takımla 5,2 Milyon Euro karşılığında sözleşme imzalayan Gylfi Sigurdsson, burada 2 sene forma terletti. Hoffenheim’de 36 maça çıktı ve 2012 senesinde Swansea City’e kiralık olarak gönderildi.

Gylfi Sigurdsson, 2012 senesinde Premier Lig'in bir diğer ekibi Tottenham Hotspur tarafından transferi gerçekleşti. İlk sezonunda takımda 48 maça çıkıp 7 gol atan Sigurdsson, aynı takımda bir sezon daha oynayıp, 35 maçta ve 6 gol attı.

Gylfi Sigurdsson, 2014-2015 sezonu öncesinde kiralık olarak oynadığı Swansea City’e transfer edildi. Sezoda 35 maçta 9 gol kaydetti. Gylfi Sigurdsson, 2015-2016 sezonunda kariyerine burada devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading