Yandex Metrica

Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında, nereli?

Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında, nereli?

Gülbin Tosun vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Fox TV hafta sonu ana haber spikeri olan Gülbin Tosun gündemde yerini aldı. Gülbin Tosun internette araştırılıyor. Peki Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında, nereli?

Kimdir

06.04.2024, 19:06

Gülbin Tosun, internette en çok arananlar arasına girdi. Fox TV hafta sonu ana haber spikeri olan Gülbin Tosun, vatandaşlar tarafından merak edildi. Gülbin Tosun yaptığı açıklamalarla gündemde yerini aldı. Peki Gülbin Tosun kimdir? Gülbin Tosun kaç yaşında, nereli?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN KİMDİR?

Gülbin Tosun, 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Fox TV muhabiri Ali Onur Tosun'un ablası olan Gülbin Tosun, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo-TV ve  rel="" target="_blank">Sinema bölümünde okudu. İngiltere'de London School of Business Studies Marketing bölümünden mezun olup ikinci diplomasını aldı. 1995 senesinde Türkiye'nin ilk haber kanalı olan Kanal E ekranlarında, haber spikeri ve muhabir olarak çalıştı. 1999 senesinde Show TV kanalına geçiş yapan Tosun, Show TV'de Reha Muhtar'ın haber ekibinde bulundu. O zamanlar Show TV'de gece haberlerini hazırladı ve sundu.

Gülbin Tosun, Reuters haber ajansında staj yaptı. 2010 senesinden bu yana FOX TV'de Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu'nu sunmaktadır. Yaz aylarında da FOX Ana Haber'i sunmaktadır.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

HANGİ KANALLARDA ÇALIŞTI?

2010 senesinden bu yana FOX TV'de "Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu Bülteni'ni ve yaz aylarında FOX Ana Haber'i sunuyor.
2006 senesinde SKY Türk kanalında "Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri" programını sunuculuğu yaptı.
2001 senesinde Londra Türk Radyosunda, Haber bültenleri hazırlayıp sunuculuğunu gerçekleştirdi.
2000 senesinde Kanal D kanalında sunuculuk ve spikerlik yaptı.
1999 senesinde Show TV'de "Gece Haberleri" programını hazırladı ve sundu.
1995 senesinde Kanal E kanalında muhabir ve haber spiker olarak çalıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading