Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı Asuman kimdir? Hazal Çağlar kimdir, kaç yaşında? Hazal Çağlar sevgilisi

Gönül Dağı Asuman kimdir? Hazal Çağlar kimdir, kaç yaşında? Hazal Çağlar sevgilisi

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar merak ediliyor. Peki Gönül Dağı Asuman kimdir? Hazal Çağlar kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Kimdir

25.03.2024, 05:15

TRT1'de cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisi reytinglerin zirvesindeki yerini korumaya devam ediyor. Hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla seyircileri ekrana kilitleyen dizide Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar'ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Peki Gönül Dağı Asuman kimdir? Hazal Çağlar kimdir, kaç yaşında? Hazal Çağlar'ın hayatı ve biyografisi

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI ASUMAN KİMDİR?

Gönül Dağı Asuman karakteri belediye başkanının kızıdır. Amcaoğullarından Ramazan, Asuman'a aşıktır. Asuman da Ramazan'ı sevmektedir ancak ailesi onaylamadığı için Ramazan ile evlenmeyi kabul etmez.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HAZAL ÇAĞLAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Hazal Çağlar, No 10 Studio Temel Oyunculuk eğitimi almıştır. Metin Balekoğlu'ndan Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi aldı. Beykent Üniversitesi'nde Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Aile Hükümeti filmiyle başladı. Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman rolüyle iyi bir çıkış yakaladı.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HAZAL ÇAĞLAR'IN SEVGİLİSİ KİM?

Güzelliğiyle ve başarılı performansıyla dikkat çeken Hazal Çağlar'ın özel hayatı da merak ediliyor. Oyuncunun iş insanı Atilla Bingöl'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading