Yandex Metrica

Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında? Gonca Vuslateri dizileri neler? 

Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında? Gonca Vuslateri dizileri neler? 

Gonca Vuslateri, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gonca Vuslateri Bursa'da dünyaya geldi. Vuslateri, küçük yaşlarda ilgilendiği oyunculuk hakkında eğitimler aldı. Gonca Vuslateri, ilk olarak Ruhsar dizisinde oynadı. Peki Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında? Gonca Vuslateri dizileri neler? 

Kimdir

12.03.2024, 04:31

Gonca Vuslateri hayatı en çok arananlar arasında bulunuyor. Küçük yaşlarda başlayan oyunculuk sevdası sayesinde eğitimler aldı. İlk olarak Ruhsar dizisinde oynadı. Peki Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında? Gonca Vuslateri dizileri neler? 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986'da Bursa'da dünyaya geldi. Babası astsubay olduğu için görevi sebebiyle ailesiyle beraber 8 yıl Adana'da lojmanda hayat sürdü. Babası 1994 tarihinde emekli olunca ailesi ile beraber Bursa'ya döndü. Bursa'da yaşamaya devam etti. 1998 tarihinde annesi ve babası boşandı. Daha sonra annesi ve ablası ile beraber İstanbul'da yaşamaya başladı.

Gonca Vuslateri, ilkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi aldı. Liseyi bitirdikten sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitti ve eğitimini tamamladı. "Dot" tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa başladığı proje 1998 senesinde Kanal D'de yayımlanan Ruhsar dizisi oldu.

Gonca Vuslateri'nin boyu 1,63'tür. Vuslateri, bir dönem Edip Burak Erdoğan ile evliydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading