Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında? Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ortak mı?

Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında? Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ortak mı?

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın hayatı merak ediliyor. Peki eski futbolcu Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında? İşte Gökhan Çıra'nın hayatı ve biyografisi...

Kimdir

23.01.2024, 18:08

2019 yılında dünya evine giren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra geçtiğimiz ay boşandı. Gökhan Çıra, Armağan Çağlayan'ın programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Çok konuşulan açıklamalardan sonra "Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında?" soruları araştırılmaya başlandı. Peki Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında? İşte Gökhan Çıra'nın hayatı ve biyografisi...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996'da Tokat'ta dünyaya geldi. Aslen Tokatlıdır. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladı. Daha sonra Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. 2015/16 sezonunda Galatasaray'ın U19 takımına 25 bin euro bedelle transfer edildi. Bir yıl sonra ise Beylerbeyi takımına transfer oldu. Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da forma giydi.

Gökhan Çıra, aralarında 12 yaş farkı olan Selin Ciğerci ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, geçtiğimiz ay anlaşmalı olarak boşandı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA ORTAK MI?

Gökhan Çıra, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderiyle,  Selin Ciğerci ile birlikte olan ortaklığını sonlandırdığını dile getirdi. Selin Ciğerci ise konu hakkında bir açıklama yapmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading