Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gizli Saklı dizisi oyuncusu Selçuk Borak kimdir? Selçuk Borak kaç yaşında ve aslen nereli?

Gizli Saklı dizisi oyuncusu Selçuk Borak kimdir? Selçuk Borak kaç yaşında ve aslen nereli?

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gizli Saklı adlı dizide rol alan Selçuk Borak, başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Gizli Saklı dizisi oyuncusu Selçuk Borak kimdir? Selçuk Borak kaç yaşında ve aslen nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

04.02.2024, 02:48

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrol olduğu Gizli Saklı adlı dizide rol alan Selçuk Borak gündem oldu. Merak edilen, "Gizli Saklı dizisi oyuncusu Selçuk Borak kimdir? Selçuk Borak kaç yaşında ve aslen nereli?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

SELÇUK BORAK KİMDİR?

Selçuk Borak, 1952 Yılında İstanbul’da doğmuş ve Buket Borak ile olan evliliğinden oyuncu Özge Borak ve Başdansçı Selim Borak isimlerinde iki evladı olmuştur. 1969 yılında açılan sınavı kazanarak İstanbul Devlet Opera ve Balesine dansçı olarak katılmış ve 1974 yılından sonra çalışmalarına baş dansçı ve solist olarak devam etmiştir.  Halen buradaki görevini koreograf kadrosunda sürdürmektedir. Bugüne kadar Eyvah Eyvah, İstanbullu Gelin ve Çember isimli projelerde rol almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading