Yandex Metrica

Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Futbolcu Gedson Fernandes hangi takımlarda oynadı? 

Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Futbolcu Gedson Fernandes hangi takımlarda oynadı? 

Gedson Fernandes, Beşiktaş ile görüşmelerini bitirdikten sonra vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. İnternette Gedson Fernandes kimdir araması yapılmaya başladı. Peki Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Futbolcu Gedson Fernandes hangi takımlarda oynadı? 

Kimdir

13.03.2024, 17:51

Gedson Fernandes, futbolseverlerin gündeminde yerini aldı. Futbolcu Gedson Fernandes, Beşiktaş ile anlaşmaya varamadı. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette Gedson Fernandes kimdir diye araştırmaya başladı. Peki Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Futbolcu Gedson Fernandes hangi takımlarda oynadı? 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES KİMDİR?

Gedson Fernandes, 9 Ocak 1999 tarihinde São Tomé'de doğdu. Orta Saha mevkisinde oynayan São Tomé ve Príncipe asıllı Portekizli futbolcu Fernandes, Benfica forması giymektedir. Gedson Fernandes, kariyerine 2008 senesinde Portekiz' de SC Frielas takımında başladı.

Bir yıl sonra SL Benfica'nın genç takımına transfer olan Fernandes, 2017 senesinde rezerv takıma çıktı. 11 Şubat 2017 tarihinde ilk profesyonel maçına Benfica B formasıyla ligde 4-2 yendikleri Desportivo das Aves karşısında forma giydi.

Gedson Fernandes, 2018-19 sezonunda Benfica'nın as takımına yükseldi. Fernandes, ilk maçına 7 Ağustos 2018' de Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda evinde 1-0 yendikleri Fenerbahçe karşısında forma giydi. Fernandes, bir hafta sonra da deplasmandaki ikinci ayak maçında 26. dakikada 1-1'lik beraberliğin açılış golünü kaydetti. Futbolcu, Benficanın play-off turuna yükselmesine katkı sağladı.
 
Fernandes, 15 Ocak 2020' de 18 aylığına Premier League kulübü olan Tottenham Hotspur'a kiralandı. Premier League'deki ilk maçına 0-0 berabere kaldıkları Watford deplasmanında 80. dakikada oyuna girdi.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

31 OCAK 2021'DE GALATASARAY' A TRANSFER OLDU

Ünlü oyuncu Gedson Fernandes, 31 Ocak 2021 Pazar günü Galatasaray' a geçici olarak transfer oldu. Futbolcu, 500 bin Euro karşılığında sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma terletti.

Geçen yıl Fernandes, Galatasaray ile olan sözleşmesinin bitmesiyle kulübü Benfica'ya geri döndü. Başarılı oyuncu, ara transfer döneminde Beşiktaş'la anlaşma gerçekleştirdi. 

Bu yıl sezon sonu takımı Benfica' ya geri dönen Gedson için Galatasaray girişimde bulundu. Sarı Kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncuyu bir kez daha transfer etmek istese de bu işlem gerçekleşemedi. Beşiktaş, sezon başında ve devre arasında uzun süre Benfica ile Gedson için görüşmeler yaptı fakat herhangi bir anlaşmaya varılamadı. Beşiktaş, Fernandes transferini bitirdi ve 2 Şubat 2022'de KAP bildirdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading