Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gecenin Ucunda Cihangir kimdir? Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gecenin Ucunda Cihangir kimdir? Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gecenin Ucunda dizisi izleyici karşısına çıktı. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu merak edildi. Cihangir karakterine hayat veren Bertan Asllani merak konusu oldu. Peki Gecenin Ucunda Cihangir kimdir? Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında? İşte Bertan Asllani biyografisi ve hayatı...

Kimdir

20.03.2024, 01:35

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu bir kez daha bir araya getiren Gecenin Ucunda dizisi 5 Ekim itibarıyla izleyici karşısına çıktı. Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin oyuncuları merak konusu oldu. Dizide Cihangir'i canlandıran Bertan Asllani dikkat çekti. Oyuncu hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Peki Gecenin Ucunda Cihangir kimdir? Bertan Asllani kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

BERTAN ASLLANİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 tarihinde Makedonya Üsküp'te dünyaya geldi. Üsküp Eski Türk Çarşısı'nda bir dönem esnaflık yapan oyuncu, 'Saatçi Selim' olarak tanınmaktadır. 

Küçük yaşlardan beri spor ve müziğe ilgili olan Asllani, 13 yaşında kendi stüdyosunu kurup beste yapmaya başladı. Oyuncunun kariyeri de doğup büyüdüğü Makedonya'da başladı. 2003 yılında ilk albümünü Arnavutça çıkarmış ve 2 albümle ismini kısa sürede duyurmuştur.

2015 yılında Arnavutluk'un en büyük festivallerinden ödül aldı. Türkiye'de ise adını Damla Damla şarkısına çektiği klip ile duyurdu. Birçok ünlü şarkıcıya beste yapan ve dizilerin müziklerini hazırlayan ünlü isim, Gani Müjde aracılığıyla oyunculuk kariyerine başladı. 

2011 yılında Pis Yedili'de daha sonra Göç Zamanı, Öğrenci Evi ve son olarak Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide rol aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading