Yandex Metrica

Finans Analisti İslam Memiş kimdir, kaç yaşında? İslam Memiş aslen nereli?

Finans Analisti İslam Memiş kimdir, kaç yaşında? İslam Memiş aslen nereli?

Ekonomi uzmanı İslam Memiş son günlerde söyledikleri ile gündem oluyor. Ekonomi uzmanı İslam Memiş kimdir, kaç yaşında? İslam Memiş aslen nereli?

Kimdir

30.03.2024, 20:00

Ekonomi alanında söyledikleri ve anlattıkları ile gündeme gelen İslam Memiş’in hayatı merak konusu oldu. Peki İslam Memiş kimdir? İslam Memiş ne mezunu? İslam Memiş hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ KİMDİR?

1980 yılında İstanbul’da doğan İslam Memiş, aslen Orduludur. Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırlayan İslam Memiş Erzurum Üniversitesi İşletme mezunudur. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren Memiş'in, Memiş Döviz A.Ş. Kuyumculuk ve Altın Hizmetleri adını verdiği bir işletmesi bulunuyor. Memiş, aynı zamanda çeşitli mecralarda piyasa analizleri yapıyor.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ EVLİ Mİ?

Ekonomi uzmanı olan İslam Memiş evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading