Yandex Metrica

Fenomen Danla Bilic kimdir?

Fenomen Danla Bilic kimdir?

Sosyal medya camiasında en çok takipçiye sahip olan isimlerden biri Danla Bilic. Peki Danla Bilic kim? Danla Bilic ne iş yapıyor? Danla Bilic hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Kimdir

06.02.2024, 01:10

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven’in en yakın arkadaşı olan Danla Bilic, sosyal medyanın en çok hayran kitlesine sahip olan isimlerinden bir tanesi. Peki Danla Bilic niye bu kadar çok tanınıyor? Danla Bilic ne iş yapıyor? Danla Bilic hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

DANLA BİLİC KİMDİR?

5 Ekim 1994 yılında Kütahya’da doğan Danla Bilic’in asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir. Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitimi devam etmektedir. Dünyanın en çok takip edilen sosyal medya platformu olan YouTube’a yüklediği videolar sayesinde ünlenen Bilic, asıl çıkışını Twitter üzerinden yapmıştı.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

DANLA BİLİC NASIL ÜNLÜ OLDU?

Sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden futbolcular ile iletişime geçen ve kendisini bir trans bireymiş gibi tanıtan Danla Bilic, hem futbolcuları hem sosyal medya kullanıcılarına trollemiş ve böylelikle tanınmaya başlamıştı. Şu an Youtube kanalında makyaj videoları çeken Danla Bilic, 1.65 boyunda ve 61 kilodur. Terazi burcu olan ünlü fenomen bir dönem aldığı fazla kilolarla mücadele edemediğini fark ederek mide ameliyatı olmuştur.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

DANLA BİLİC SEVGİLİSİ KİMDİR?

Bir süredir Poyraz Teoman ile birlikte olan ünlü fenomen Danla Bilic, kısa bir süre önce bu ilişkisine son verdi. Aradan kısa bir zaman geçtikten sonra ise iş adamı Yusuf Engin ile olan ilişkisini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading