Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruma kimdir? Bruma kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruma kimdir? Bruma kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Bruma, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Portekizli oyuncu Bruma, tekrar Türkiye takımıyla çalışacak. Spor Toto Süer Lig'de yeni sezonda hedeflerini yüksek tutan Fenerbahçe, renklerine Bruma'yı da dahil etti. Bu haber sonrasında internette Bruma'nın hayatı araştırılmaya başladı. Peki Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruma kimdir? Bruma kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

27.02.2024, 22:36

Fenerbahçe, Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile Bruma transferi konusunda anlaşma sağladı. PSV Eindhoven takımından kiralanan Bruma, sarı lacivertli takıma transfer oldu. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bruma, şimdi de Fenerbahçe formasını terletecek. Peki Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruma kimdir? Bruma kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

BRUMA KİMDİR?

Bruma, tam adıyla Armindo Tue Na Bangna, 24 Ekim 1994 tarihinde Gine'de doğdu. Kanat mevkiinde oynayan Portekizli oyuncu PSV takımında forma giymektedir.  1. 73 metre boyundaki olan Bruma, futbola 2004 senesinde başladı. 

Bruma 2004-2007 seneleri arasında Uniao Bissau futbol takımı alt yapısında bulundu. Portekizli futbolcu Bruma 2007-2012 seneleri arasında Sporting futbol takımında forma giydi. Bruma, Portekiz milli takımında da top koşturdu.

Portekizli futbolcu Bruma, 3 Eylül 2013 tarihinde Galatasaray'a 10 milyon Euro karşılığında transfer edildi. 20 numaralı Galatasaray formasını ilk kez Galatasaray-Antalyaspor lig maçında giyen Bruma, 2013-2014 sezonunda Gaziantepspor'a yarım sezonluk olarak kiralandı.

Galatasaray'da ilk döneminde oldukça başarılı geçiren Bruma, 2014-2015 sezonunda da sözleşmesini yeniledi. Kamp döneminde performansını yükselten Bruma, ikinci sezon Galatasaray'daki ilk golünü Çaykur Rizespor'a attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading