Yandex Metrica

Fatih Altaylı kimdir? Fatih Altaylı kaç yaşında ve nereli?

Fatih Altaylı kimdir? Fatih Altaylı kaç yaşında ve nereli?

Gazeteci, yazar ve televizyon sunucusu Fatih Altaylı kimdir? Fatih Altaylı kaç yaşında ve nereli? İşte ünlü gazetecinin hayatı ve biyografisi...

Kimdir

31.03.2024, 20:37

HaberTürk televizyonunda yayınlanan Teke Tek adlı programın sunuculuğunu ve aynı kanalın internet gazetesinde ise köşe yazarlığı yapan gazeteci Fatih Altaylı’nın hayatına dair merak edilen tüm ayrıntıları sizler için derledik. Peki Fatih Altaylı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
 
İşte cevabı...

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

FATİH ALTAYLI KİMDİR?

20 Eylül 1963 tarihinde Van'da dünyaya gelen Fatih Altaylı, lise öğrenimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladıktan sonra lisans öğrenimine ise Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi'nde başlamıştır. Eğitimine bir süre aynı fakültede devam ettikten sonra buradan ayrılarak Basın Yayın Yüksekokulu'na geçen Altaylı, ardından bu okuldan da diplomasını almadan ayrılmıştır.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

FATİH ALTAYLI’NIN GAZETECİLİK KARİYERİ

Gazetecilik kariyerine ise 1982 yılında spor muhabirliği olarak Cumhuriyet gazetesinde başlayan Fatih Altaylı, burada dört sene çalıştıktan sonra 1986 yılında ise Güneş gazetesine geçmiş ve aynı zamanda Gelişim Yayınları'nda da yazı işleri müdürlüğü yapmıştır.

1992 yılında ise Güneş gazetesinin kapanmasıyla çalışma hayatına bir süre ara veren Altaylı, 1993 yılında bir radyo kanalı olan Best FM'in kurucuları arasında yer almıştır.

1995 yılında Kanal D televizyonuna geçen ve Teke Tek adlı programı yapmaya başlayan Fatih Altaylı, ayrıca Hürriyet gazetesinde de yazarlık yapmıştır. 
Daha sonra Kanal D'den de ayrılarak Show TV'ye geçen Altaylı, aynı kanalda ve Show Radyo'da sunduğu yayınlarını bir yıl kadar devam ettirmiş ve aynı sene Show TV'de haber editörü olmuştur.

1996 yılında ise Show TV'den ayrılan Fatih Altaylı, ardından Kanal D'ye tekrar geri dönerek Doğan Yayın Grubu'nda yeniden çalışmaya başlamış ve 2001 yılında da Galatasaray Spor Kulübü'nde asbaşkanlık yapmıştır.

Fatih_Altaylı_kimdir

2002 yılında Kanal D televizyonun Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni olan Altaylı, 2005 yılında ise buradaki görevlerinden ayrılmış ve Sabah gazetesine geçerek köşe yazarlığına burada devam etmiştir. Ayrıca Kanal D'de ekranlarında yayınlanan "Teke Tek" adlı program da Atv ekranlarına geçerek, yayın hayatına devam etmiştir. 
Ve TMSF'nin ATV'ye ve Sabah Gazetesi'ne el koymasıyla beraber 2007 yılında her iki görevinden de istifa eden Fatih Altaylı, akabinde kısa bir süre Kanal 1 televizyonun ana haber bültenini sunmuş ve yazılarına ise bir internet haber sitesi olan Gazeteport'ta devam etmiştir.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

FATİH ALTAYLI’NIN HABERTÜRK DÖNEMİ

2009 yılında Habertürk Gazetesi' nin genel yayın yönetmenliği görevini üstlenen Altaylı, bu görevine ise 2014 yılında istifa edene kadar devam etmiştir.

HaberTürk internet gazetesinde köşe yazarlığı ve yine HaberTürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek adlı televizyon programını ise sunmaya devam eden Fatih Altaylı, evli ve bir çocuk babasıdır. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading