Yandex Metrica
SON DAKİKA
Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evrim Alasya oynadığı dizi ve filmler

Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evrim Alasya oynadığı dizi ve filmler

Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Kıvılcım karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında? Evrim Alasya hangi dizi ve filmlerde oynadı? Evrim Alasya nereli? gibi sorular merak edilen konular arasında. İşte soruların yanıtları ve Evrim Alasya biyografisi.

Kimdir

28.03.2024, 17:14

Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Kıvılcım karakteriyle adından söz ettiren Evrim Alasya, dizi setinde çalışanları ve yönetmenini çıldırttığı yönündeki haberlerinin ardından tekrar gündem konusu oldu. Evrim Alasya'nın kaprisli bir insan olduğu ve yönetmen ile set çalışanlarına küfür ettiği iddialarının ardından açıklamalar gecikmedi. Peki, Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

EVRİM ALASYA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 yılında doğmuştur ve 2023 yılı itibariyle 44 yaşındadır.

Ünlü oyuncu Evrim Alasya, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünde okumuştur. Profesyonel oyunculuğa ilk kez 1999 yılında adım atan Evrim Alasya, ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl ile kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştır.

Evrim Alasya'nın babası, İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi Süleyman Alasya'dır ve 2014 yılında hayata gözlerini yummuştur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading