Yandex Metrica
SON DAKİKA
Evren Başar kimdir? Evren Başar nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Evren Başar kimdir? Evren Başar nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcılığı görevine atanan Evren Başar kimdir? Evren Başar’ın hayatını ve biyografisini sizler için derledik.

Kimdir

28.03.2024, 22:09

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına dair Resmi Gazetede yayımlanan atama kararıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcılığı görevine atanan Evren Başar’ın hayatına dair ayrıntılar herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Evren Başar kimdir, nereli ve mesleği nedir?  

İşte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar’ın hayatına dair merak edilen tüm detaylar... 

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

EVREN BAŞAR KİMDİR? 

26 Kasım 1982 tarihinde Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya gelen Evren Başar, lise öğrenimi Sinop’ta tamamladıktan sonra lisans öğrenimi ise Antalya’da Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin İktisat Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur. Ardından lisansüstü öğrenimine Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde devam eden Başar, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır. 

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

EVREN BAŞAR HANGİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR? 

2009 yılında Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’nın Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Evren Başar, daha sonra yazdığı “Türkiye-AB İlişkilerinin Güvenlik Boyutu” başlıklı teziyle de Planlama Uzmanlı olarak atanmıştır. 

2012 yılından Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde uzman olarak görev alan Başar, çeşitli projelerde koordinatör uzmanı ve Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında ise Kontrolör Uzman olarak görev almıştır.  

Ayrıca Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne (KYK) bağlı yurtlarda “Kariyer Eğitim Seminerleri” veren Evren Başar, 2015 yılında da Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığı’nın Proje Yönetimi Müdürlüğü görevine atanmıştır. 

Başar, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başta olmak üzere Antarktika’da Bilimsel Araştırma Üssü kurma projesi gibi toplam 76 projeyi koordine etmiştir. 

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

EVREN BAŞAR CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI 

2018 yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevine atanan Evren Başar, 26 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. 

Evren Başar, evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading