Yandex Metrica
SON DAKİKA
Esra Özmen kimdir? 2. Sayfa konuğu Esra Özmen kaç yaşında, eşi kim?

Esra Özmen kimdir? 2. Sayfa konuğu Esra Özmen kaç yaşında, eşi kim?

Esra Özmen 2. Sayfa programı konuğu oldu. 7 Haziran Salı günü canlı yayınlanan 2. Sayfa programı konuğu olan şarkıcı Esra Özmen vatandaşlar tarafından merak edildi. Esra Özmen, sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını cevapladı. Peki Esra Özmen kimdir? 2. Sayfa konuğu Esra Özmen kaç yaşında, eşi kim?

Kimdir

25.03.2024, 17:13

Esra Özmen vatandaşlar tarafından merak edildi. 2. Sayfa programı konuğu olan şarkıcı Esra Özmen internette en çok arananlar arasına girdi. Canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Esra Özmen hayatı merak ediliyor. Peki Esra Özmen kimdir? 2. Sayfa konuğu Esra Özmen kaç yaşında, eşi kim?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ESRA ÖZMEN KİMDİR?

Esra Özmen, 28 Mart 1976 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Esra Özmen, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvarı mezunudur. Şarkıcı Esra Özmen, müzik ile küçük yaşlardan itibaren ilgilenmeye başladı.

Esra Özmen, 19 yaşındayken şarkı söylemeye başladı. Şarkıcı Özmen, müzik sektörünün dışında televizyon sunuculuğu da yaptı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ESRA ÖZMEN EŞİ KİM?

Esra Özmen'in eşi Fuat Özdolgun'dur. Esra Özmen-Fuat Özdolgun çiftinin 2010 senesinde doğan Tanem adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading