Yandex Metrica

Sitede Ara

Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

BKKM'nin sevilen oyuncusu Eser Yenenler kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eser Yenenler'in eşi ve çocukları kim? İşte ünlü isim hakkında tüm detaylar...

Kimdir

24.04.2024, 00:33

Sevilen oyuncu Eser Yenenler 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘da dünyaya geldi. Henüz 11 yaşındayken tiyatroya başladı. Lise eğitiminin sonuna kadar Bursa’da okuyan Yenenler, liseyi Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi ve Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Eser Yenenler, lise hayatı boyunca her sene “Çakırkeyf” isimli rock türünde müzik yapan grupla lise mezuniyet törenine katıldı.

Ünlü tiyatrocu Eser Yenenler sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta çalıştı. Buralardan sonra son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak kadrosunda yer almaya başladı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence türündeki programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

Yenenler, ilk televizyon tecrübesini 2003 yılında Aliye dizisindeki Özgür rolüyle kazandı. Ardından kısa bir süre Star tv’de yayınlanan Eyvah Düşüyorum isimli yarışma programını sundu.

2013 yılına gelindiğinde “Yetenek Sizsiniz Türkiye” isimli yetenek yarışmasında Sergen Yalçın‘ın yerine geçti ve bu programda jürilik yapmaya başladı.

Daha sonra BKM Mutfak’tan arkadaşları olan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte Star TV ekranlarında 3+1 isimli bir program yaptı. Ardından Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam isimli programı sunmaya başladı.

2015 yılında yeniden TV8 kanalında yayınlanan yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı‘nın yaptığı Yetenek Sizsiniz programında jüri olarak yer aldı. Eser Yenenler bu yarışmada bu kez Seda Bakan ve Ali Taran ile birliktejüri koltuğundaydı.

Yine 2015 yılında Bana Baba Dedi isimli filmde başrolde rol aldı.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ESER YENENLER'İN EŞİ KİM, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Sevilen tiyatrocu Eser Yenenler 9 Haziran 2019 tarihinde eski Türkiye Güzeli Berfu Yıldız ile dünyaevine girdi. Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler'in iki oğlu var.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ESER YENENLERİN FİLMLERİ VE PROGRAMLARI

  • 2004 Aliye
  • 2006 Fırtına
  • 2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro
  • 2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
  • 2012 Eyvah Düşüyorum
  • 2013 Benzemez Kimse Sana (TV programı)
  • 2013-günümüz 3 Adam
  • 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye
  • 2015 Bana Baba Ded

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading