Yandex Metrica

Sitede Ara

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kimdir?

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kimdir?

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mehmet Sekmen’in gerçekleştirdiği projeler nelerdir? İşte detaylar...

Kimdir

05.04.2024, 02:07

Siyasetin tanınan isimlerinden olan Mehmet Sekmen’in hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Mehmet Sekmen kimdir, nereli ve ne okudu?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

MEHMET SEKMEN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Mehmet Sekmen 1958 yılında Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde doğdu. Aslen Rize kökenli Hemşinli bir ailenin çocuğudur. İlkokul ve ortaokul eğitimini Erzurum’da tamamladı. Ardından lise eğitimini İstanbul Fatih İmam Hatip okulunda okuyarak bitirdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Fakültesini bitirdikten sonra Ankara’da Bankacılık ihtisasını tamamladı. Sekmen, iş hayatına bir kamu bankasında yöneticilik yaparak başladı. Ardından 1985 yılından sonra Mali Müşavirlik ve özel sektörde holding finans yöneticiliği yaptı. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MEHMET SEKMEN SİYASETE NASIL ATILDI?

Siyasette sıkça adını duyduğumuz Mehmet Sekmen Milli Gençlik Vakfı Kartal İlçe Başkanı olarak göreve başladı. Ardından 1989 yılında Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Daha sonra 1992 yerel seçimlerinde Samandıra Belediye Başkanlığına seçildi ve 27 Mart 1994 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı oldu.
 Mehmet Sekmen, 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 yıllarında yapılan yerel seçimlerde büyük bir oy çoğunluğuyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi. Ardından 2016, 2017 ve 2018 yıllarında Türkiye’nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
Başkan Sekmen siyasetle kalmayıp spor hayatında da başarılara imza attı. Ardından 10 yıl Kartalspor Futbol Kulübü’nün Başkanlığı görevinde bulundu ve 30 profesyonel futbolcu kazandırdı. Aynı zamanda iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading