Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? Ersay Üner sevgilisi kim?

Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? Ersay Üner sevgilisi kim?

Kanal D ekranlarının rekortmen programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olan Ersay Üner'in hayatı araştırılıyor. Peki, Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? Ersay Üner sevgilisi kim? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

21.03.2024, 20:02

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programının 19 Mart konuklarından biri Ersay Üner oldu. Şarkıları ve sesi ile izleyiciyi büyüleyen Üner'in hayatı sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? Ersay Üner sevgilisi kim? İşte detaylar...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ERSAY ÜNER KİMDİR?

7 Ekim 1978 yılında Konya'da doğan Ersay üner, şarkıcı kimliğinin dışında besteci ve söz yazarıdır. Demet Akalın için kaleme aldığı şarkıları ile 2000'li yıllarda adını duyurmayı başarmıştır. Son dönemlerin en sevilen şarkıcılarından biri olarak anılan Ersay Üner, babasının memur olarak çalıştığı belediyenin düğün salonunda müzikle tanışmıştır.

Şarkıcı Ersay Üner'in imzasını taşıyan şarkıların arasında; Demet Akalın'ın 'Afedersin', 'Bebek', 'Herkes hak ettiği gibi yaşıyor', 'Mucize', 'Tatil', 'Unuttum'; Nâlân'ın 'Gücüm Yetmez', Ebru Gündeş’in 'Söyleyin', 'Kızıl Mavi'; Ziynet Sali'nin 'Hava Hoş'; Sibel Tüzün'ün de 'Yaz Aşkı'; bulunuyor.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ERSAY ÜNER EVLİ Mİ?

Ersay Üner 6 yıl birlikte olduğu Büşra Pekin ile evlilik kararı almıştır fakat çift 2019 yılında ani bir kararla ayrıldıklarını duyurmuşlardır. Ersay Üner'in şu an bilinen bir ilişkisi bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading