Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Erman Toroğlu kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yorumcu Erman Toroğlu'nun programları hangileri? Erman Toroğlu'nun genç sevgilisi...

Kimdir

26.03.2024, 05:34

Yorumlarıyla ve söylemleriyle sık sık gündeme gelen Erman Toroğlunun hayatı merak ediliyor. İzleyiciler ''Erman Toroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erman Toroğlu'nun sevgilisi kim ve kaç yaşında? Erman Toroğlu'nun eşi, çocukları kim ve programları neler?''' sorularını sormaya başladı. İşte eski hakem hakkında tüm detaylar...

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Ünlü futbol yorumcusu Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Liseden sonra lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Futbol hayatındaki ilk deneyimini Gençlerbirliği'nde kazanan eski futbolcu, daha sonra sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Daha sonra günümüze gelene dek futbolda bambaşka alanlarda çalıştı.

Erman Toroğlu, futbol hayatının sonlanmasıyla hakemliğe başladı ve FIFA kokartı aldı. Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 yılı seçimlerinde hocası olan Aydın Güven Gürkan'ın karşısında memleketi Mersin'de DYP'den aday oldu.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU'NUN PROGRAMLARI

Toroğlu, uzun yıllar boyunca Şansal Büyüka ile önce Show TV, ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton isimli programda yorumculuk yaptı.

Yıllarca Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan yorumcu Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol'de futbol yorumculuğu yaptı. Daha sonra 2015 yılının başlarında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmaya başladı fakat kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrıldı. Şimdilerde ise maç sonralarında A Spor kanalında yorumculuk yapmaya devam ediyor.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU'NUN EŞİ VE ÇOCUKLARI

Erman Toroğlu Şükran Toroğlu ile uzun yıllar evli kaldı. İkilinin Fırat ve Tunca isminde iki oğlu var. Erman Toroğlu ile eski eşi Şükran Hanım, uzun yıllar ayrı yaşadıktan sonra evliliklerini 2017 yılında tek celse ile sonlandırdı.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU'NUN SEVGİLİSİ KİM VE KAÇ YAŞINDA?

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun geçtiğimiz gün Cihangir'de kendisinden yaşça küçük bir kadın ile görüntülendiği iddia edildi. İddialara göre, genç kadın görüntülendiğini fark edince Toroğlu'nun elini bıraktı ve karşı kaldırıma geçti. İddialar ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading