Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erkan Meriç kimdir, nereli? Gülümse Kaderine'de oynayan Erkan Meriç kaç yaşında?

Erkan Meriç kimdir, nereli? Gülümse Kaderine'de oynayan Erkan Meriç kaç yaşında?

FOX TV'de seyirci karşısına çıkan Gülümse Kaderine dizisin rol alan Erkan Meriç hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Ünlü oyuncuyu daha yakından tanımak isteyen birçok kişi "Erkan Meriç kimdir, nereli, kaç yaşında? Gülümse Kaderine'de oynayan Erkan Meriç hangi dizilerde rol aldı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Kimdir

24.03.2024, 23:46

Uzun süredi ekranlarda gözükmeyen oyuncu Erkan Meriç, yeni dizi Gülümse Kaderine ile seyircisinin karşısına çıktı. Sevenleri yakışıklı oyuncunun hayatını ve biyografisni araştırmaya başladı. Peki, Erkan Meriç kimdir, nereli, kaç yaşında? Gülümse Kaderine'de oynayan Erkan Meriç hangi dizilerde rol aldı? Merak edilenler haberimizde....
Burcu Över’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümüyle kerana geldi. Seyirciler ise dizide rol alan Erkan Meriç ile ilgili araştırmalara başladı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ERKAN MERİÇ KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 

Model, sinema ve dizi film oyuncusu. 25 Temmuz 1986, Adana doğumlu. Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü mezun olmuştur.

Medyada Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'dan sonra Dünyanın en iyi erkek modeli unvanını kazandığı yazılan Erkan Meriç, uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynadı, kalecilik yaptı. Ayrıca voleybol, yüzme, basketbol, body building gibi spor dallarıyla da ilgilendi.Üniversiteyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya karar veren Erkan Meriç, ajansa kaydolmuş, 2009 yılında düzenlenen Best Model of The Turkey yarışmasına katılmış ve bu yarışmada Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçilmiştir. Bu yarışmanın ardından Best Model of The World yarışmasına katılmış ve bu yarışmada da Dünya'nın en iyi erkek modeli unvanının sahibi olmuştur.

Erkan Meriç modellikten sonra oyunculuğa başladı. Son olarak "Adını Sen Koy" isimli dizide Ömer karakterini canlandırmaktadır.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI?

Adını Sen Koy (TV Dizisi, Ömer,2018).

Hayat Çizgisi Suriye (Doğan, TV Filmi, 2016)

Adını Sen Koy (Ömer, TV Dizisi, 2016)

İkimize Bir Dünya (Sinema Filmi, 2015)

Beyaz Karanfil (TV Dizisi, 2014)

Zeynep'in Hikayesi (TV Filmi, 2012)

Acayip Hikayeler (TV Dizisi, 2012)

Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi, 2007)

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI KİMLER?

Gülümse Kaderine dizisi oyuncu kadrosunda ; Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur,  Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading