Yandex Metrica

Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar nereli, hangi takımlarda oynadı?

Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar nereli, hangi takımlarda oynadı?

Eski Galatasaraylı Erick Pulgar, Flamengo'ya transfer oldu. Geçen sezonun ikinci devresini Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Erick Pulgar'ı 3 yıllığına kadrosuna dahil eden Brezilya ekibi bu transfer için Fiorentina'ya 2.5 milyon Euro verecek. Peki Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

31.01.2024, 21:11

Erick Pulgar gündemde yerini aldı. Erick Pulgar Flamengo'ya transfer oldu. Flamengo; Willian Arao'yu, Fenerbahçe'ye sattıktan sonra Sambacı'nın yerini Erick Pulgar ile doldurdu. Peki Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ERICK PULGAR KİMDİR?

Erick Antonio Pulgar Farfán 15 Ağustos 1994 tarihinde Antofagasta'da doğdu. Orta saha pozisyonunda görev yapan Şilili futbolcu Erick Pulgar, Flamengo'ya transfer oldu.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ERICK PULGAR HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Pulgar, 6 yaşında iken Güney Batı Miramar kulübünde oynamaya başladı. Erick Pulgar, Antofagasta'da kanat ve sol bek olarak oynadı. 2013 yılında A takım için çıkış yaptı ve daha sonra düzenli bir ilk takım oyuncusu oldu. İyi bir pas oyunu ile savunmayı çok iyi koruyan uzun boylu, hızlı bir oyuncu olarak biliniyor. 2014 senesinde sezonun oyuncusu seçildi.

28 Haziran 2014'te Deportes Antofagasta, haklarının yüzde 70'i için 400 yüz bin ABD doları karşılığında Universidad Católica'ya transferi gerçekleşti. Erick Pulgar, Universidad Católica ile üç yıllık sözleşmeye imza attı. 2014-15 sezonunda Universidad Católica'nın en seçkin oyuncusu oldu. Teknik direktör Mario Salas'ın gelişinden sonra orta saha oyuncusu olarak oynadı.

20 Ağustos 2015 tarihinde İtalyan kulübü Bologna, bilinmeyen bir ücret karşılığında Universidad Católica'dan dört yıllık bir sözleşmeyle transfer etti. Kendisine 5 numaralı forma giydi. 11 Ocak 2019'da sözleşmesi 30 Haziran 2022'ye kadar uzatıldı. 9 Ağustos 2019'da Fiorentina'ya imza attı. 3 Şubat 2022'de sezon sonuna kadar Galatasaray'a kiralandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading