Yandex Metrica

Ensar Brahic kimdir? Ensar Brahic kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Ensar Brahic mevkisi ne?

Ensar Brahic kimdir? Ensar Brahic kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Ensar Brahic mevkisi ne?

Ensar Brahic, Fenerbahçe kadrosuna giriyor. Sarı lacivertli ekibin Ensar Brahic için Partizan ile anlaşmaya vardığı ileri sürülürken futbolseverler Ensar Brahic araması yapmaya başladı. Önümüzdeki sene Fenerbahçe'de forma giyecek olan Ensar Brahic vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Ensar Brahic kimdir? Ensar Brahic kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Ensar Brahic mevkisi ne?

Kimdir

07.04.2024, 22:11

Ensar Brahic, Fenerbahçe ekibine dahil oluyor. Takımı gençleştirmek isteyen sarı lacivertli kulüp, Partizan' dan Ensar Brahic' i kadrosuna ekliyor. Kısa bir zaman sonra Ensar Brahic sağlık kontrolünden geçeceği ve imzaların atılacağı iddia ediliyor. Bu haber ile heyecanlanan Fenerbahçe taraftarı inernette Ensar Brahic araştırması yapıyor. Peki Ensar Brahic kimdir? Ensar Brahic kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Ensar Brahic mevkisi ne?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ENSAR BRAHIC KİMDİR?

Ensar Brahic, 4 Haziran 2004 tarihinde Sırbistan'da doğdu.Ensar Brahic, futbol kariyerine ülkenin en eski takımlarından biri olan Partizan'da başladı. Brahic, alt yaş gruplarında sergilediği performansla bakışları üzerine çekti. 

Partizan'ın dışında Teleoptik forması da giyen genç yetenek Brahic, hava toplarındaki başarısıyla kendini fark ettiriyor. Fenerbahçe son zamanlarda genç futbolculara yönelirken Ensar Brahic' i de kadrosuna dahil ediyor. Fenerbahçe' nin Brahic'i ilk olarak altyapıda, ilerleyen zamanda ise A takımda düşündüğü öğrenildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading