Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emirhan İlkhan kimdir, kaç yaşında? Emirhan İlkhan nereli, hangi takımlarda oynadı?

Emirhan İlkhan kimdir, kaç yaşında? Emirhan İlkhan nereli, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş altyapısında yetişen genç yetenek Emirhan İlkhan, geçen ay sözleşmesini uzattığı Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan ekip Torino, Emirhan İlkhan için çalışmalar yürütüyor. Bu olay sonrasında Emirhan İlkhan hayatı merak edildi. Peki Emirhan İlkhan kimdir, kaç yaşında? Emirhan İlkhan nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

25.03.2024, 18:12

Emirhan İlkhan, Beşiktaş altyapısında yetişti. Geçen ay Beşiktaş ile sözleşmesini uzatan genç yetenek Emirhan İlkhan'ın, kamuoyuyla paylaşmadığı serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı. İtalyan ekip Torino'nun Emirhan İlkhan için adım attığı iddia edildi. Peki Emirhan İlkhan kimdir, kaç yaşında? Emirhan İlkhan nereli, hangi takımlarda oynadı?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR?

Emirhan İlkhan, 1 Haziran 2004 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2013 yılında Florya 1923 Spor'da futbol hayatı başlayan Emirhan, 2014 senesinde Beşiktaş altyapı hocalarının dikkatini çekti. Böylelikle siyah beyazlı ekibe transfer oldu. Alt yaş gruplarında sergilediği performansı sonucu beğenilen Emirhan'ın asıl mevkisi merkez orta sahadır. 18 yaşındaki oyuncu, Antalyaspor'a karşı mecburi olarak sağ kanatta görev alıyor olsa da performansıyla herkesten övgü aldı. 

İlk profesyonel deneyimini Antalyaspor maçında tadan Emirhan İlkhan, ortaya koyduğu performansla beğeni topladı. U16 ve U18 Milli Takımı formaları terleten Emirhan'ın Beşiktaş ile Haziran 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ocak 2021'de Beşiktaş'ta profesyonel olan 17 yaşındaki yıldız adayı, "8 yaşımda seçmeler için tesislere adım attığımdaki heyecanımı tarif edemem. Bugün de aynı heyecanla futbol hayatımın en önemli adımını atıyorum. Artık Beşiktaşımızın profesyonel futbolcusuyum. Bu forma için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş hayattır, hayatta Beşiktaş" sözlerini söylemişti.

Emirhan İlkhan'ın güncel piyasa değeri 100 bin Euro'dur. Emirhan İlkhan, 1.75 boyundadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading