Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emir  Sarıgül kimdir, kaç yaşında? Emir Sarıgül'ün sevgilileri

Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında? Emir Sarıgül'ün sevgilileri

Sibel Can ile aşkı ortaya çıkan Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül hakkında vatandaşlar araştırma yapmaya devam ediyorlar. Peki, Emir Sarıgül kimdir? Emir Sarıgül kaç yaşında? Emir Sarıgül aslen nereli? detayları haberimizde...

Kimdir

28.03.2024, 11:04

Uzun süredir haklarında aşk iddiarı çıkan Sibel Can ve Emir Sarıgül aşkı belgelendi. İkili uzun süre ilişkilerini saklamaya çalışsa da son gelişmelerin ardından bu ilişkiyi tüm Türkiye öğrendi. Haberi alan sosyal medya kullanıcıları arama motorlarına: Emir Sarıgül kimdir? Emir Sarıgül kaç yaşında? Emir Sarıgül'ün işi ne? Emir Sarıgül Mustafa Sarıgül'ün oğlu mu? Emir Sarıgül Sibel Can aşkı nedir? Gibi sorulara yanıt aradılar. Bizler de bu sorulara yanıt verdik.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

EMİR SARIGÜL KİMDİR?

Emir Sarıgül 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Emir Sarıgül, Mustafa Sarıgül'ün ilk eşi olan Hülya Köksaloğlu'ndan doğan oğludur. 1985 senesinde henüz4 yaşındayken annesini kanser hastalığından kaybetti. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da okuyan Emir Sarıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi'nden mezun oldu. Sonrasında Yeditepe Üniversitesi'ni kazandı.

Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitiren ve daha sonra master eğitimi için İngiltere'ye giden Emir Sarıgül, Londra'daki American Intercontinental University'de aldığı yabancı dil eğitimini tamamlamasının ardından Türkiye'ye döndü. Emir Sarıgül, aktif olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Maritza Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyor.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

EMİR SARIGÜL'ÜN KARİYERİ VE ÖZEL HAYATI

Emir Sargül 2007'de Maritza İnşaat'ı iki ortakla kurdu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine devam eden Sarıgül, iki dönem de Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. Emir Sarıgül, 2019 senesinde eşi Fatoş Altınbaş'tan ayrıldı. Ancak Sibel Can'la gizli saklı 4 yıl aşk yaşadığı magazin basının fısıltıları arasında yer alıyordu.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile sunucu Buket Aydın'ın aşk pozu magazin basınında çok konuşuldu. 2020 mayıs ayında modacı Barbaros Şansal ikilinin gizli aşk yaşadığını iddia etmiş ve iki taraf da anında bu iddiaları yalanlamıştı.

Basına sızan bir fotoğraf ise aşkı ortaya çıkarmıştı. Buket Aydın ise ani bir kararlar önce Kanal D ekranlarından ardından da 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan ayrılma kararı aldı. İlk olarak aşklarını yalanlayan çift Bodrum'da tatilde çekilmiş pozları ile aşkları belgelemişti.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

EMİR SARIGÜL SİBEL CAN

Magazin basınında uzun süre bu ilişki yazılsa da net bir şey olmadı.  Sibel Can ve Mustafa Sarıgül'ün oğlu iş adamı Emir Sarıgül, geçen mayıs ayında birlikte tekne tatilinde kameralara yakalandı. İkilinin fotoğrafları magazin gündemini uzun süre meşgul meşgul etti..6 yıldır gözlerden uzak birliktelik yaşayan çift, aylar sonra yine kameralardan kaçamadılar.

TV100'ye yer alan habere göre, Sibel Can ve Emir Sarıgül aynı araçla İstanbul Bebek'te bir restorana gitti. Arkadaşlarıyla bir araya gelen çift yemek yedi. Şarkıcının keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. İkili, Bodrum'da görüntülenmelerinin ardından çıkan aşk haberlerini yalanlamıştı.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

EMİR SARIGÜL SİBEL CAN YAŞ FARKI

Emir Sarıgül, yıllar önce sevgilisi Sibel Can'la ilgili "Onda huzur ve şefkat buluyorum." ifadelerini kullanmıştı. 40 yaşındaki Emir Sarıgül ile Sibel Can arasında 11 yaş fark bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading