Yandex Metrica

DOLAR

32.38

%0.18 expand_less

EURO

35.01

%-0.1 expand_more

ALTIN

2326.00

%0.21 expand_less

BIST

9097.03

%0.19 expand_less

BTC ($)

69914.60

%-1.1 expand_more

SON DAKİKA
Emin Çapa kimdir, kaç yaşında? Emin Çapa ne iş yapıyor?

Emin Çapa kimdir, kaç yaşında? Emin Çapa ne iş yapıyor?

Hakkında çıkan haberlerden sonra ülkenin gündemine giren Emin Çapa hakkında sosyal medya kullanıcıları araştırma yapıyor. Peki, Emin Çapa kimdir, kaç yaşında? Emin Çapa ne iş yapıyor? Emin Çapa Halk TV'den kovuldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

23.02.2024, 20:25

Basında çıkan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Emin Çapa'nın hayatı da gündeme geldi. Merak edilen, "Emin Çapa kimdir, kaç yaşında? Emin Çapa ne iş yapıyor? Emin Çapa Halk TV'den kovuldu mu? " sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

EMİN ÇAPA KİMDİR?

1967 yılında İzmit'de doğan Emin Çapa, ekonomist, gazeteci ve TV programcısıdır. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu olan ünlü isim, ekonomiye yönelmeye karar vermiştir. Bilinen birçok gazete, dergi ve radyo televizyon kanalında görev üstlenen Emin Çapa, TÜSİAD'da başkan danışmanı olarak da görev almıştır. 

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

BDDK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

27 Aralık 2021'de BDDK'nın itibar zedeleyici asılsız haber yaymak nedeniyle haklarında suç duyurusunda bulunduğu isimler arasında Emin Çapa da yer alıyordu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, “Dolar 50 TL olacak” gibi çıkışlarıyla kur spekülatörlüğü yapan Emin Çapa ile ilgili olarak, "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" maddesine aykırılıktan suç duyurusunda bulunmuştu.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

EMİN ÇAPA HALK TV'DEN AYRILDI MI?

Emin Çapa sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Halk TV ekranlarında bir daha olmayacağını duyurdu. Emin Çapa paylaşımında Halk TV ile yolların ayrıldığını, bu konuda herkesin haklı olduğu kısımların olduğunu fakat karşılıklı anlaşmazlıklardan dolayı çalışmaya devam etmeyeceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading