Yandex Metrica

Elit İşcan kimdir, kaç yaşında? Elit İşcan Hamlet dizisi

Gain platformunda yayınlanan Hamlet dizisiyle adından söz ettiren Elit İşcan kimdir? Elit İşcan kaç yaşında ve aslen nereli? Detayları haberimizde...

Kimdir

02.04.2024, 21:57

Dijital yayın platformu Gain'de yayınlanan ve başrollerini Erdal Beşikçioğlu ile Elit İşcan dizisi afiş olayıyla gündeme oturdu. Dizinin bilbordlardaki afişinde Elit İşcan'ın çıplak pozlarının sansürlenmesi sosyal medyada büyük ses getirdi. Daha öncesinde Elit İşcan hakkında bilgi sahibi olmayan kullanıcılar Elit İşcan hakkında; 'Elit İşcan kimdir? Elit İşcan'ın pozu ne? Elit İşcan kaç yaşında? Elit İşcan'ın oynadığı dizi ve filmler neler?' gibi sorulara yanıt aradı. Bizler de haberimizde bu sorulara cevap verdik.
Elit İşcan son yılların dikkatleri üzerinde toplayan genç oyuncuları arasında yerini aldı. Çocukluğunda itibaren dizi ve filmlerde yer alan İşcan, asıl yükselişini Küçük Kadınlar isimli televizyon dizinde gerçekleştirdi. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ELİT İŞCAN KİMDİR?

Elit İşcan 12 Ocak 1994'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlk sineme filmi olan Beş Vakit, başrolünü oynadığı Hayat Var ve Mustang filmleriyle izleyicilerin hafızalarında yer etti. Asıl yükselişini ise Küçük Kadınlar dizisinde hayat verdiği Bilge Gezici karakteriyle gerçekleştirdi.

İşcan, bilgisayar programcısı anne ile mimar bir babanın kızıdır. İşcen eğitimini İstanbul Kemer Koleji'nde aldı. Ünlü yönetmen Reha Erdem'in bir gün okula gelerek öğrenciler arasında yaptığı seçmelerle Beş Vakit filmindeki rolünü kaptı. 2006 yılında yayınlanan bu film, İşcan'ın ilk oyunculuk deneyimi oldu. 

2008 yılında yine Reha Erdem'in yönetmen koltuğunda oturduğu Hayat Var filminde Hayat karakterini can verdi. Bu filmde sergilediği başarılı oyunculuğuyla ile SİYAD Ödülleri'nde Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Performansı Ödülü'ne de aday oldu.

2015 yılına geldiğimizde Deniz Gamze Ergüven'in yönetmen koltuğunda oturduğu Mustang filminde izleyici karşısına çıktı. Bu film 2016'da Fransa'nın Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ardından internet dizisi Yaşamayanlar'da rol alan oyuncu şimdilerde Gain'de yayınlanan Hamlet dizisinde adından söz ettiriyor. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ELİT İŞCAN HAMLET

Ünlü yazar William Shakespeare’in aynı isimli eserinden uyarlanarak çekilen Hamlet dizisi, dijital yayın platformu olan Gain'de geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başladı. Avrupa’da diziler adına en büyük festivali kabul edilen Series Mania’nın Uluslararası Yarışma'sına seçilen 8 diziden birisi olan Hamlet, bu festivalde Türkiye adına yer alan ilk dizi olmasıyla büyük bir başarı kazandı.

Hamlet, Kaan Müjdeci’nin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda ise Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu ve Hatice Aslan gibi tanınan isimlerin olduğu bir yapım olarak karşımıza çıktı. Dizinin sokak afişlerinin, Elit İşcan'ın çıplak pozlarının olmasından dolayı sansürlenmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading