Yandex Metrica
SON DAKİKA
El Kızı'nın Ezo'su Sevda Erginci kimdir, kaç yaşında?  Sevda Erginci sevgilisi kim?

El Kızı'nın Ezo'su Sevda Erginci kimdir, kaç yaşında? Sevda Erginci sevgilisi kim?

Fox Tv'de yayınlanan El Kızı dizisinde dikkatleri üzerine çeken Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci aslen nereli? Sevda Erginci sevgilisi kim?

Kimdir

27.03.2024, 18:21

Fox Tv'de yayınlanmaya başlayan El Kızı dizisi ilk bölümüyle izleyicilerin dikkatini çekmeye başardı. El Kızı dizisinde Ezo Bozdağlı karakterine hayat verecek olan Secda Erginci'nin hayatı merak konusu oldu. Daha önce Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma gibi izleyiciler tarafından beğenilen yapımlarda yer alan Erginci, bu kez bambaşka bir karakter ile izleyici karşısına çıkıyor. O halde , Elkızı'nın Ezo'su Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci kaç yaşında, aslen nereli? Detaylarına birlikte bakalım.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

SEVDA ERGİNCİ'NİN OYNADIĞI KARAKTER EZO BOZDAĞLI KİMDİR?

İlk olarak dizide oynadığı karakter olan Ezo Bozdağlı kimdir ona bir bakalım. Ezo Bozdağlı, Annesinin vefatı ile küçük yaşta öksüz kalmış, büyüme çağında babası tarafından itilip kakılan, babaannesinin de göz ardı ettiği ve sevgisiz büyüdüğü için, asi, intikamcı bir karakter olmuştur. Hemen karar verip, sinirlendiği anlarda gözü hiçbir şey görmez, pire için yorgan yakar.

Hayatta iki amacı vardır. İlk olarak annesi gibi öğretmen olmak, daha sonra ise aşk evliliği yapmak... Babası gibi bir adamla evlenmeyeceğine ve annesinin kaderini yaşamayacağına küçük yaşta yemin etmiştir.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993'te İstanbul'da dünyaya geldi. Erginci 50 kilo, 1.65 metre boyunda ve Terazi burcudur. Sevda Erginci ilk kez sahneye Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu'nda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" oyunu ile çıktı. Daha sonra ilk Tv projesi Koyu Kırmızı ile beraber aynı yıl Veda isimli dizide Lamia karakterine can verdi. Genç oyuncu, ilk beyaz perde tecrübesiyle ise Uzaklarda Arama filmiyle tanıştı. Yönetmen koltuğunda Türkan Şoray'ın oturduğu filmde Yağmur Ünal, Mehtap Bayri, Mustafa Uğurlu gibi oldukça ünlü isimlerle birlikte yer aldı. Daha sonra ir yıl aradan geçti ve yeniden dizi dünyasına döndü. Liseli Sevda rolüyle izleyici karşısına çıktı. Burada asi ve aşık bir kızı oynayan Erginci izleyici tarafından büyük takdir topladı. Genç oyuncu dizinin final yapmasıyla Ver Elini Aşk dizisi ile ekrana hiç ara vermedi. Burada da köylü kızını canlandıran Erginci bir kez daha sevenleri karşısına farklı bir rol ile çıkarak ters köşe yaptı. Sevda Erginci'nin hayat verdiği karakterler içerisinden en sevileni Yasak Elma'da hayat verdiği Zeynep karakteri oldu. Erginci, Yasak Elma dizisinden bir anda çıkınca ortaya sette sıkıntılar çıktığı yönünde iddialar dolaşmaya başladı. İddialara göre Sevda Erginci, başrolü paylaştığı partneri ile anlaşamadı ve diziden ayrılmak istedi. Yasak Elma bu iki ayrılık ile senaryosunu komple değiştirdi ve yayın hayatına son hız hala devam ediyor. 

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

SEVDA ERGİNCİ SEVGİLİSİ

Son olarak oyuncu Yılmaz Kunt ile birlikte olan ve evlilik hazırlığı yapan Sevda Erginci geçtiğimiz yaz aldatıldığı için büyük bir şok yaşadı. Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt’la mesajlaşmalarını Instagram’daki sayfasında yayınlayınca çiftin mutlu birlikteliği sona erdi.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

SEVDA ERGİNCİ DİZİ VE FİLMLERİ

El Kızı -  Ezo Bozdağlı (Dizi)

Uyanış Büyük Selçuklu - Turna (Dizi)

Sevgili Geçmiş - İpek (Dizi)

Yasak Elma - Zeynep (Dizi)

Ver Elini - Aşk Ayperi (Dizi)

Hayat Bazen Tatlıdır - Sevda (Dizi)

Uzaklarda Arama - Nazlı (Sinema)

Karagül - Ayşe (Dizi)

Veda - Lamia (Dizi)

Koyu Kırmızı - Ayşe (Dizi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading