Yandex Metrica

Edis kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edis'in sevgilisi kim?

Edis kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edis'in sevgilisi kim?

Edis Görgülü kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne okudu? Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Edis Görgülü'nün sevgilisi kimdir? İşte tüm detaylar...

Kimdir

24.04.2024, 23:24

Hem sesiyle, hem özel yaşamıyla hem de sahne performanslarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Edis'in hayatı merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde, yeni evlenen şarkıcı Zeynep Bastık ile yaptığı dans nedeniyle çok eleştirilen Edis Görgülü kimdir, nereli ve kaç yaşında? Edis'in sevgilisi kim, şarkıları neler? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

EDİS KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Türkiye'nin popüler şarkıcılarından Edis Görgülü, 28 Kasım 1990’da doğdu. Londra’da doğan yakışıklı şarkıcı, İzmir'de büyüdü.

Edis’in annesi İngiltere’de bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio'da çalışmaktaydı. Ailesi Türkiye’ye dönme kararı verdi ve İzmir’e yerleşti. 4 yaşında piyano dersleri almaya başlayan genç isim, çocukluğundan beri her zaman şarkı söylemek istemiştir.

Lise eğitimini İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamlayan Edis, 2007 yılında henüz bu okulda öğrenciyken Expo 2015 adayı olan İzmir'in tanıtılması için yapılan çalışmalarda yer aldı. Daha sonra İzmir Kent Orkestrası'nda solistlik yapmaya başladı. Ailesi müzisyen olma isteğine destek verse de, üniversiteyi okumasını istedi.

Edis bunun üzerine Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazandı ve İstanbul'a taşındı. Galatasaray Üniversitesi'nde öğrenci olduğu yıllarda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı da kazandı ve bu bölüme de başladı fakat aynı anda iki okulu okumakta zorlandığı için İstanbul Üniversitesi'ni yarıda bıraktı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

EDİS'İN OYUNCULUK HAYATI

Genç şarkıcı Edis İstanbul'a yerleştiğinde albüm çıkarma girişiminde bulunsa da b aşarılı olamadı. Albüm çabalarının başarısız olması üzerine oyunculuk yapmaya başladı ve 2011 yılında FOX ekranlarında yayınlanan Dinle Sevgili isimli dizide Barış karakterini canlandırdı. Ardından 2012'de Star TV'de izleyici karşısına çıktı ve Hayatımın Rolü dizisinde Uygar rolüne hayat verdi.

Edis'in oyunculuk yaptığı dönemde yakın arkadaşlarıyla gittiği bir karaoke mekanı hayatını değiştirdi ve eğlenmek için şarkı söylerken menajerinden müzisyen olması yönünde teklif aldı. Menajeri Şebnem Özberk aracılığıyla ilk kez Kenan Doğulu'yla tanışan şarkıcı çeşitli demolar kaydetti ve Ozan Çolakoğlu, Soner Sarıkabadayı gibi isimlerle tanıştı.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

EDİS'İN MÜZİK KARİYERİ

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı ile tanışır tanışmaz anlaşan Edis, PDND Müzik ile albüm anlaşması imzaladı. Çolakoğlu ve Sarıkabadayı'ya hazırladığı şarkıları dinletti ve bu şarkılar arasından "Benim Ol"un Edis'in çıkış şarkısı olması kararlaştırıldı.

Söz yazarlığını ve besteciliğini Edis'in üstlendiği "Benim Ol", 1 Aralık 2014'te PDND Müzik aracılığıyla single olarak yayımlandı ve şarkının klibinde Grup Hepsi üyesi Cemre Kemer, Edis'e eşlik etti.

Oldukça büyük başarı yakalayan bu şarkı, Türkiye'deki radyo ve televizyonda çalınma verileri esas alınarak oluşturulan MusicTopTR Resmî Listesi'nde üç hafta üst üste iki numarada yer aldı.

Toplumsal sorumluluk anlamında da elinden geleni yapan Edis, 31 Mart-1 Nisan'da Kansersiz Yaşam Derneği tarafından yapılan Alışveriş Yaşatır etkinliğine bazı özel eşyalarını bağışlayarak destek oldu. Bu eşyaların satılmasından elde edilen gelir, kanser hastası çocukların tedavisine destek olmak üzere kullanıldı.

Tanınmaya başlayan şarkıcı, 2 Mayıs'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk konserini vermek üzere sahneye çıktı. Bu konserde kendisine, Soner Sarıkabadayı eşlik etti.

10 Temmuz'da ikinci single'ı "Olmamış mı?"yı yayınlayan Edis Görgülü, Ocak 2016'da Her Şey Aşktan filmi için kaydettiği "Vay" ve Ağustos'ta Türkiye'de iki numaraya kadar yükselen "Dudak" single'ını satışa sundu.

Ekim ayında giyim perakendecisi Defacto'nun reklamlarında yer aldı.

Şarkıcı, Haziran 2017'de beşinci single'ı "Çok Çok"u DMC ve Felix etiketiyle piyasaya sürdü ve bu şarkı, Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi. Aynı şarkı, 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Klip ile Yılın Şarkısı kategorilerinde aday gösterildi. Aralık'ta ilk kez canlı dijital konser verdi, bu konserde kendisine Fatma Turgut ile Ozan Çolakoğlu gibi ünlü isimler eşlik etti.

Gitar ve piyano çalabilen Edis, ilk şarkısını 10 yaşında yazdı. Freddie Mercury, Michael Jackson, Sezen Aksu ve Tarkan hayranı olan isim, çocukluğunu Barış Manço, Britney Spears ve Justin Timberlake dinleyerek geçirdi. Manço için "Çocukluğumda büyük etkisi var. Unutamadım onu." diyen sanatço, ayrıca Sting'in "Desert Rose"da yaptığı gibi, batı ve doğu müziğini birleştirmeyi hedeflemekte.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

EDİS'İN SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü popçu Edis Görgülü'nün sevgilisi çok merak ediliyor. 12 yıl boyunca Aylin Önce ile bir dargın bir barışık aşkını sürdüren Edis, geçtiğimiz yıllarda ''Bizimkisi 11 yıldır kopmayan bir bağ. Ayrıldığımız dönemler olsa da dayanamayıp birbirimize döndük. O hayatımdan hiç çıkmayacak'' açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcının şu anda bir ilişkisinin olmadığı biliniyor.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

EDİS GÖRGÜLÜ ALBÜMLERİ

2014 - Benim Ol (Single)
2015 - Olmamış mı? (Single)
2016 - Vay (Single)
2016 - Dudak (Single)
2017 - Çok Çok (Single)
2018 - Güzelliğine (Emina Jahovic ile birlikte) (Single)
2018 - An
2019 - Paha Biçilemez Bir Şey Başlat (Single)
2019 - Efsane Sensin (Single)
2020 - Perişanım (Single)
2020 - Nirvana (Gülşen ile) (Single)
2021 - Martılar (Single)

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

EDİS GÖRGÜLÜ DİZİLERİ

2011 - 2012 - Dinle Sevgili
2012 - Hayatımın Rolü
2020 - Menajerimi Ara (Konuk Oyuncu)

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

EDİS GÖRGÜLÜ FİLMLERİ

2012 - Bir Aylak Adam (Konuk Oyuncu)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading