Yandex Metrica
SON DAKİKA
Edinson Cavani kimdir, kaç yaşında? Galatasaray radarındaki Edinson Cavani nereli, hangi takımlarda oynadı?

Edinson Cavani kimdir, kaç yaşında? Galatasaray radarındaki Edinson Cavani nereli, hangi takımlarda oynadı?

Edinson Cavani, Galatasaray kadrosunda olması için çalışmalar devam ediyor. Hücum bölgesi için Edinson Cavani ismini düşünen sarı kırmızılı ekip devreye girdi. Bu olay sonrasında Edinson Cavani hayatı merak edildi. Peki Edinson Cavani kimdir, kaç yaşında? Galatasaray radarındaki Edinson Cavani nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

22.03.2024, 17:26

Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Hücum bölgesi için yeni isimlerle takıma takviye yapmayı düşünen sarı kırmızılı ekip, dünya yıldızı Edinson Cavani ile görüşmeye başladı. Forvet hattına Haris Seferovic takviyesinden sonra Galatasaray, Edinson Cavani ile görüşüyor. Peki Edinson Cavani kimdir, kaç yaşında? Galatasaray radarındaki Edinson Cavani nereli, hangi takımlarda oynadı?

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

EDINSON CAVANI KİMDİR?

Edinson Cavani 14 Şubat 1987'de Uruguay'da doğdu. Cavani, futbol kariyerine Danubio takımıyla adım attı. 2005 yılında profesyonel kariyerine adım atan Cavani sırasıyla; Palermo, Napoli, PSS ve Manchester United formalarını giydi. 

Cavani'nin Manchester United ile olan sözleşmesi 1 Temmuz 2022 tarihinde sona erdi. Manchester United ile 59 maça çıkan golcü Cavani, 19 kez topu ağlarla buluşturdu.

Cavani iki defa Fransa Ligue 1'de, 1 defa İtalya Serie A'da gol kralı oldu. Cavani, PSG formasıyla 6 defa Fransa Ligi şampiyonluğu tattı.

Uruguaylı futbolcu geçtiğimiz sezonda Manchester United formasıyla 20 maçta forma terletirken takımına 2 gol 1 asistlik katkı sağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading