Yandex Metrica

Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşında? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşında? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

Taner Ölmez ile bu sene evlenen oyuncu Ece Çeşmioğlu'nun hamile olduğu iddiaları magazin gündemini sallamıştı ve bu haber doğrulandı! Peki Ece Çeşmioğlu kimdir? Ece Çeşmioğlu bebeğinin cinsiyeti ne?

Kimdir

15.03.2024, 00:12

Sosyal medya gündemini 4 ay önce evlenen Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti hakkında çıkan “bebek” haberi sallamıştı. Sosyal medya kullanıcıları Ece Çeşmioğlu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmalara yapıyor. Peki Ece Çeşmioğlu kimdir? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1990 yılında doğan ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisi ile ekranlara kendini gösterdi. 2004’te Çocuğun Var Derdin Var, 2006’da İki Aile, 2012’de Öyle Bir Geçer Zamanki gibi projelerde yer alan Çeşmioğlu, Yaz’ın Öyküsü, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Söz ve Tutunamayanlar’da da yer aldı. Birçok filmde de rol alan ünlü oyuncu, bu sene uzun zamandır birlikte olduğu oyuncu Taner Ölmez ile dünyaevine girdi.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ECE ÇEŞMİOĞLU HAMİLE Mİ?

Bu yıl Taner Ölmez ile evlenen genç oyuncunun bebek beklediği iddiaları magazin gündemini sallamıştı. Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı fotoğraflardan ise göbeğinin büyüdüğü görüldü. Çiftten henüz resmi açıklama gelmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading