Yandex Metrica
SON DAKİKA
Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf kaç yaşında, aslen nereli?

Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf kaç yaşında, aslen nereli?

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile evlendi. Bu olay üzerine Can Maxim Mutaf hayatı internette araştırılmaya başlandı. Çiftin uzun zamandır birlikte olduğu biliniyordu. Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf, Paris'te evlendi. Peki Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf kaç yaşında, aslen nereli?

Kimdir

22.02.2024, 22:57

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlendi. Paris'te evlenen çiftin uzun zamandır beraber olduğu biliniyordu. Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf evlilikleri sonrasında gündemde yerlerini aldı. Çift Paris'te evlendi. Peki Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf kaç yaşında, aslen nereli?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

CAN MAXIM MUTAH KİMDİR?

Can Maxim Mutaf, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Basketbolcu Can Maxim Mutaf'ın babası Türk, annesi ise Rus'tur. 

Can Maxim Mutaf, basketbol kariyerine 2006 yılında Fenerbahçe Ülker'de başladı. 2009-2010 sezonunda FMV Işıkspor'da oynayan Mutaf, 2011-2012 yıllarında da Mersin BŞB forması giydi. 2013 senesinde Akdeniz Oyunları'nda Türkiye A millî basketbol takımında bulunan sporcu, bunun dışında Pınar Karşıyaka, Trabzonspor Medical Park, Banvit takımlarında da forma giydi.

21 Aralık 2016 tarihinde takas anlaşmasıyla Anadolu Efes takımındaki Furkan Korkmaz ile Banvit takımından Can Maxim Mutaf 2016-2017 sezonunda karşılıklı olarak kiralık sonucu takas yapıldılar.

Basketbolcu Mutaf, Anadolu Efes takımından Beşiktaş'a transfer edildi. Daha sonra 2019-2021 sezonunda Frutti Extra Bursaspor'da forma terletti. Sporcu, son olarak 2021 yılında transfer olduğu Darüşşafaka Tekfen'de bulunuyor. Ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf'ın boyu 193 cm'dir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading