Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünyanın en güzel kızı seçilen Thylane Blondeau kimdir, kaç yaşında? Thylane Blondeau son hali

Dünyanın en güzel kızı seçilen Thylane Blondeau kimdir, kaç yaşında? Thylane Blondeau son hali

Dünyanın en güzel kızı olarak tüm dünyaya lanse edilen Thylane Blondeau son hali ile görenleri şaşırttı. Blondeau, çok genç yaşta modelliğe başladı ve 2007'de "Dünyanın En Güzel Kızı" unvanını aldı. Peki, Dünyanın en güzel kızı seçilen Thylane Blondeau kimdir, kaç yaşında? İşte Thylane Blondeau son hali:

Kimdir

18.03.2024, 20:29

Genç bir kadın olan ve güzelliğiyle tüm dünyayı etkisi altına alan Thylane Blondeau, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Dünyanın en güzel kızı seçilen Thylane Blondeau kimdir, kaç yaşında? İşte Thylane Blondeau son hali:

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

THYLANE BLONDEAU KİMDİR?

Blondeau, henüz dört yaşındayken Jean Paul Gaultier’in defilesinde yürümüştü. Altı yaşına geldiğinde de Vogue Paris’in Vogue Çocuk sayısında çocuk giysilerini tanıtan pozlar vermişti.
Bu pozlardan sonra medyanın dikkatini çeken Blondeau, ‘dünyanın en güzel kızı’ ilan edilmişti. 2016'da ‘dünyanın en güzel 100 yüzü’ listesinde yer aldı. Dolce & Gabbana'nın İlkbahar 2017 kampanyasında yer alan genç model, bu yılın başında tasarımcının Sonbahar 2017 defilesinde de yürüdü.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

THYLANE BLONDEAU SON HALİ

Dünyanın en güzel kızı olarak tüm dünyaya lanse edilen Thylane Blondeau son hali işte şu şekilde;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading