Yandex Metrica

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu Ayşe Çağırır kimdir? Milli boksör Ayşe Çağırır kaç yaşında, nereli?

Ayşe Çağırır, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda ülkemize gurur yaşattı. Kazak rakibi Alua Balkikakuva'yı mağlup eden Ayşe Çağırır, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu oldu. Bu haber sonrasına Ayşe Çağırır hayatı merak edildi. Peki Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu Ayşe Çağırır kimdir? Milli boksör Ayşe Çağırır kaç yaşında, nereli?

Kimdir

13.03.2024, 21:04

Ayşe Çağırır, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Milli boksörümüz Ayşe Çağırır, Kazak rakibi Alua Balkikakuva'yı yendi. Bu haber sonrasında vatandaşlar milli boksörümüz Ayşe Çağırır'ı araştırmaya başladı. Peki Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu Ayşe Çağırır kimdir? Milli boksör Ayşe Çağırır kaç yaşında, nereli?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

AYŞE ÇAĞIRIR KİMDİR?

Ayşe Çağırır, 1 Ocak 1995tarihinde doğdu. Ayşe Çağırır, Beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümü mezunudur. Milli boksör olan Ayşe Çağırır, 27 yaşında, 1,60 boyunda ve 48 kilodur.

Ayşe Çağırır, ilk olarak 2013 senesinde Dünya Gençler Boks Şampiyonası'na kaltıldı. Bu tarih itibarıyla başlayan Ayşe Çağırır'ın kariyeri, 2014 ve 2018 senelerinde Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası ve Dünya Boks Şampiyonası'na katılmasıyla devam etti. Çağırır, 2019 senesinde de Avrupa Kadınlar Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etti.

Ayşe Çağırır, en son Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası finalinde Kazak rakibi Alua Balkibekovaya'yı mağlup etti ve dünya şampiyonu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading