Yandex Metrica

Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşında? Dilan Çiçek Deniz sevgilisi

Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşında? Dilan Çiçek Deniz sevgilisi

Dilan Çiçek Deniz'in hayatı merak edilip araştırılıyor. Peki, Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında? Dilan Çiçek Deniz aslen nereli? Dilan Çiçek Deniz boyu kaç? Dilan Çiçek Deniz sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

Kimdir

31.01.2024, 10:02

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 1995'te Sivas'ta dünyaya gledi. Küçük yaşta oyunculuğa ilgili olan Deniz, liseye geçtiğinde üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği eğitimi alırken asıl hayalinin karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yaptı. Dilan Çiçek Deniz, on beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” isminde şiir kitabı çıkarmıştır.

Oyunculuğun yanında modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 senesinde Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılım sağlamış ve ikinci olmuştur. 2015 senesinde Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda ise Türkiye'yi temsil etmiştir.

İlk oyunculuk deneyimi 2015 yılında Star TV'de ekranlara gelen “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki Ebru karakteriyle olmuştur.

Dilan Çiçek daha sonra 2015 senesinde ekranlara gelen Güneşin Kızları dizisine dâhil oldu. Güneşin Kızları dizisinde "Elif" karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ağustos 2016 yılında başlayan ve Haziran 2017'de final yapan "Bodrum Masalı" isimli dizide başrol oynadı.

Show TV'de ekranlara gelen Çukur isimli dizide Aras Bulut İynemli ile ikinci sezon boyunca başrolü paylaşmıștır. Bu dizi onun kariyerinin en parlak işi olmuştur ve Türkiye çapında tanınırlık kazanmıştır. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek'te 'Yıldızı Parlayan Ödül'ünü kazanmıştır.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

DİLAN ÇİÇEK DENİZ SEVGİLİSİ

Dilan Çiçek Deniz, kendi gibi oyuncu olan Furkan Andıç ile ilişkilerini noktalama kararı aldıktan sonra ismi bir dönem Alihan Aloğlu ile anılmıştı. Güzel oyuncu şimdilerde Thor Saevarsson ile birliktelik yaşıyor. Thor Saevarsson İzlandalı ve reklam yönetmenliği yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading