Yandex Metrica

Dele Alli kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş transferi Dele Alli nereli, hangi takımlarda oynadı?

Dele Alli kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş transferi Dele Alli nereli, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş, Premier Lig'in yıldızı Dele Alli ile anlaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İngiliz Kulübü ile anlaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, Dele Alli transferi ile kadrosunu daha da sağlamlaştıraccak. Peki Dele Alli kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş transferi Dele Alli nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

23.01.2024, 19:41

Dele Alli Beşiktaş'a tranfer oluyor. Siyah beyazlı ekip Dele Alli için İngiliz Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu olay sonrasında Dele Alli gündemde en çok arananlar arasına girdi. Peki Dele Alli kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş transferi Dele Alli nereli, hangi takımlarda oynadı?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

DELE ALLİ KİMDİR?

Tam adı ile Bamidele Jermaine Alli, 11 Nisan 1996'da Milton Keynes'da doğdu. Dele Alli, Premier League'deki Everton'da ve İngiltere millî futbol takımında orta saha pozisyonunda oynayan İngiliz bir futbolcudur.

Dele Alli, henüz 11 yaşında Milton Keynes Dons'un genç takımına girdi. Beş sene sonra 2012-13 sezonunda A takıma yükselen Dele Alli, iki buçuk senede 88 resmi maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda Dele Alli, 24 gol attı.

Daha sonra Tottenham Hotspur'da bulunan Dele Alli, ilk sezonunda İngiltere'de Yılın Genç Futbolcusu seçildi. Ocak 2016 tarihinde Gazzetta dello Sport'un yaptığı Dünya'daki En İyi 20 Yaş Altı 50 Oyuncusu listesinde yıldız futbolcu 8. sırada bulundu. Aynı yılın Ekim ayında FourFourTwo tarafından Dünyanın En İyi U21 Yeteneği olarak gösterilmeye hak kazanan Dele Alli'nin Tottenham Hotspur ile 2021 yılına kadar sözleşmesi vardı.

Dele Alli, bir dönem Premier Lig'in en önemli yıldızlarından biri olarak görülüyordu. Everton formasıyla geçtiğimiz sezon toplam 11 maçta oynayan Dele Alli sadece bir maçta ilk 11'de başladı.

Alli, geçtiğimiz sezonda ise Premier Lig'de toplam iki maçta 40 dakika sahada bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading