Yandex Metrica
SON DAKİKA
Damla Cercisoğlu kimdir, kaç yaşında? "Bergen" filminde Bergen’ in ablası olan Damla Cercisoğlu kimdir?

Damla Cercisoğlu kimdir, kaç yaşında? "Bergen" filminde Bergen’ in ablası olan Damla Cercisoğlu kimdir?

Damla Cercisoğlu, Bergen filminde Bergen’in ablası karakterine hayat verecek. Filmin yayınlanmasına az bir vakit kaldı. Bunun üzerine  Damla Cercisoğlu internette aranmaya başladı. Peki "Bergen" filminde Bergen’ in ablası olan Damla Cercisoğlu kimdir, kaç yaşında?

Kimdir

28.03.2024, 22:47

Damla Cercisoğlu, yeni rol alacağı Bergen filmiyle gündeme geldi. Filmin yayınlamasına sayılı günler kaldı. Bunun üzerine Damla Cercisoğlu internette aranmaya başladı. Peki "Bergen" filminde Bergen’in ablası olan Damla Cercisoğlu kimdir, kaç yaşında?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

DAMLA CERCİSOĞLU KİMDİR?

Damla Cercisoğlu, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk kamera deneyimini 1995 yılında gerçekleştiren Cercisoğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olup ardından Bahçeşehir Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptı. İlk sinema oyunculuk deneyimini 2002 yılında Gülüm isimli filmde gerçekleştirdi. Bugüne kadar Fırtınalar, Dadı, Tatlı Hayat, Gülüm, Mühürlü Güller, Sınırlı Aşk, Bütün Çocuklarım, Candan Öte, Kızlar Yurdu, Senden Başka, Son İstasyon, Türk Malı, Babam İçin ve Çanakkale 1915 gibi projelerde rol aldı.

Damla Cercisoğlu aslen Diyarbakır’lı olup iyi derecede İngilizce, Fransızca ve Latince bilmekte ve akıcı şekilde konuşabilmektedir.

BERGEN FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Uzun zamandır beklenen Bergen filmi 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading