Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Çorum Belediye Başkanlığı'na atanan Halil İbrahim Aşgın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halil İbrahim Aşgın'ın gerçekleştirdiği projeler...

Kimdir

23.01.2024, 18:05

Çorum Belediye Başkanlığı'na atanan Halil İbrahim Aşgın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halil İbrahim Aşgın'ın gerçekleştirdiği projeler...

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın verdiği hizmetler sonucunda kim olduğu merak ediliyor.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HALİL İBRAHİM AŞGIN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Halil İbrahim Aşgın 1973 yılında Çorum'da doğdu. İlkokul ve orta öğremini Çorum'da tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Devamında akademik olarak kendini geliştirmek istediğinden yerel yönetimler alanında tezler yazarak yüksek lisansını bitirdi. Akademik başarının önemli olduğu kadar yabancı dilinde önemini bildiği için dil konusunda ağırlık verdi Dil eğitimini iyi bir şekilde alabilmek için İngitere'ye gitti. Bunların devamında Hitit Üniversitesi'nde dört yıl ilgisi olduğu yerel yönetimler konusunda akademisyenlik yaptı. Halil İbrahim Aşgın 31 Mart 2019 yılında Mahalli İdareler Seçimi'nde Çorum Belediye Başkanı seçildi.

Halil İbrahim Aşgın'ın gerçekleştirdiği projelerin detayları haberimizde...

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ÇORUM BELEDİYESİ İÇİN TARİHİ ÇEŞMELER NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?

Tarihi eserlere ve güzelliklere önem veren Çorum Belediyesi tarihi çeşmeler için seferber oldu. Çorum'da bulunan birbirinden yıpranmış çeşmeler eski haline kavuştu. Halil İbrahim Aşgın tarafından ilgilenilen çeşmeler yeniden suyla buluştu. Ve tarihi çeşmeler halkla buluştu.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

ÇORUM'UN GÖZDESİ ÇORUMİNA'YI KİM YAPTI, ÇORUMİNA NEREDE?

Belediye başkanı Halil İbrahim Aşgın tarafından yapımı tamamlanan Çorumina vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gördü. Çorumina'nın yapılmasındaki asıl amaç Çorum'un güzelliklerini, tarihi kültürünü halka yansıtmaktı. Çorum'un zamanla gözdesi haline gelen bu yer 7'den 70'e her kesime hitap ediyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading