Yandex Metrica

Sitede Ara

Cezaevine giren futbolcu Sezer Öztürk kimdir? Cinayet mi işledi?

Cezaevine giren futbolcu Sezer Öztürk kimdir? Cinayet mi işledi?

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynayan eski futbolcu Sezer Öztürk kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Türk futbolcu cinayet işledi mi?

Kimdir

01.04.2024, 17:24

Geçmişte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan eski milli futbolcu Sezer Öztürk gözaltına alındı. Yol verme tartışmasında bir kişiyi vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Sezer Öztürk hakkında bugün karar açıklandı ve 3 ayrı suçtan 14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

Almanya'nın Velbert şehrinde futbola başlayan Sezer Öztürk 3 Kasım 1985 yılında dünyaya geldi. Aslen Karslı olan Sezer, Almanya'da eğitim almıştır.

Essen altyapısında futbola başldıktan sonra 12 yaşında Bayern Leverkusen'e transfer olan hücum oyuncusu, Belçika'nın Beerschot ve Bundesliga ekiplerinden Nürnberg'in formasını giyidkten sonra 2006 yılında 300 bin Euro karşılığında Vestel Manisaspor takımına transfer oldu. 

Burada çıkış yaparak 4 büyüklerin dikaktini çeken Sezer, 4 sezon formasını giydiği Manisaspor'da 91 maça çıkarak 22 gol ve 24 asistlik performansa imza attı.

Daha sonra 600 bin Euro bonservis bedeliyle Eskişehirspor'a giden gurbetçi futbolcu, 1 sezon sonrasında Fenerbahçe tarafından 3 milyon Euro'ya transfer edildi.

İlk İstanbul tecrübesi pek parlak geçmeyen Sezer, sadece 17 maça çıktı ve hayal kırıklığı yarattı.

Gözden düştükten sonra sürpriz bir şekilde 1.5 milyon Euro'ya Beşiktaş'a katılan Sezer, istediği şansı bulamayınca önce Başakşehir sonra da Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giydi ve 2015 yılında henüz 30 yaşında futbola erken veda etti.

Futbol sonrası sıkıntılı günler yaşayan Sezer Öztürk, vücut geliştirme sporuyla ilgilendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading