Yandex Metrica

Cenk Eren kimdir? Afara programı konuğu Cenk Eren kaç yaşında, nereli?

Cenk Eren kimdir? Afara programı konuğu Cenk Eren kaç yaşında, nereli?

Cenk Eren Afara programı konukları arasında yer alıyor. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Cenk Eren'in hayatını araştırmaya başladı. Peki Cenk Eren kimdir? Afara programı konuğu Cenk Eren kaç yaşında, nereli?

Kimdir

09.03.2024, 23:15

Cenk Eren Afara programı konukları arasında bulunuyor. Bu olay sonrasında izleyiceler Cecnk Eren'in hayatını araştırmaya başladı. Cenk Eren mesleği, şarkıları merak ediliyor. Peki Cenk Eren kimdir? Afara programı konuğu Cenk Eren kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

CENK EREN KİMDİR?

Cenk Eren, 1966 senesinde 'Yüksel Venedik' ismiyle Ankara'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda dansa ilgi duyan Cenk Eren, bu sebeple liseden sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu'nda bir sene dansçı olarak çalıştı. Sahne hayatı için o senelerde daha vurucu bir isim olması için Murathan Mungan kendisine 'Cenk Eren' ismini koydu. 

Cenk Eren, müzik hayatına Ankara'da başladı ve gece kulüplerinde sahne aldı. 1985 senesinde Ankara Radyosu'nda Çok Sesli Gençlik Korosu'na katıldı. Orada korist olarak çalışan Cenk Eren, sahne çalışmalarına ağırlık vermek istedi. 1986-1988 seneleri arasında İzmir Narlıdere'de askerlik görevine İstihkam Okulu'nda başlamış, görevini Alanya'da tamamladı. Eren, Alanya'da üç sene yaşadıktan sonra 1993 yıılnda İstanbul'a taşındı ve albüm çalışmalarına adım attı.

Cenk Eren, 1995 yılında ilk albümü olan "Ve Cenk Eren" isimli albümünü piyasaya sürdü. 2019 senesinde kadar birçok albüm çıkartan Cenk Eren en son 2019 yılında ‘Repertuvar’ proje albüm serisine ”Selda Bağcan Şarkıları” isimli albümüyle devam etti.

Cenk Eren, 56 yaşındadır.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

CENK EREN ŞARKILARI VE ALBÜMLERİ

1995 – Ve Cenk Eren
2000 – Gözlerin
2003 – Kader Çıkmazı
2004 – Muhteşem İkili (Nükhet Duru ile birlikte)
2006 – Kiraz Mevsimi
2009 – Dönüm Noktam
2015 – Repertuvar: Tanju Okan Şarkıları
2016 – Repertuvar: Ferdi Özbeğen Şarkıları
2019 – Repertuvar: Selda Bağcan Şarkıları
2021 – Repertuvar: Barış Manço Şarkıları

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading