Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Cem Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Cem Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Katıldığı televizyon programlarında yaptığı yorumlarla gündeme gelen Avukat Cem Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cem Kaya’nın hayatı ve biyografisi.

Kimdir

25.03.2024, 14:19

Son zamanlarda katıldığı televizyon programlarında gündeme ilişkin açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Avukat Cem Kaya kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte Cem Kaya’nın hayatı ve biyografisi.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

CEM KAYA KİMDİR?

1979 yılında İzmit'te dünyaya gözlerini açan Cem Kaya, lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayarak 2001 yılında mezun olmuştur.
Üniversiteden mezun olduktan sonra Bankacılık Hukuku alanında çalışma hayatına başlayan Kaya, bu görevini 2007 yılına kadar sürdürmüştür.

Ayrıca pek çok sivil toplum kuruluşunda (STK) aktif olarak rol alan Cem Kaya, Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin de Bakırköy Şubesi Kurucu Başkanlığı görevini yürütmüştür.
Aynı zamanda Hukukun Üstünlüğü Platformu üyesi de olan Kaya, İngiltere başta olmak üzere çeşitli ülkelerde düzenlenen sertifika programlarına ve yurtiçinde gerçekleşen meslek içi eğitim seminerlerine katılmıştır.

Katıldığı televizyon programlarında gündeme ilişkin yorumlarıyla dikkatleri çeken ve Türkiye Adalet Araştırmaları Merkezi’nin (TÜRKAD) Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Cem Kaya, evli ve bir çocuk babasıdır. Ayrıca iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading