Yandex Metrica

Caner Erkin kimdir ve kaç yaşında? Caner Erkin eşi

Caner Erkin kimdir ve kaç yaşında? Caner Erkin eşi

Futbol dünyasının tanınan ismi Caner Erkin kimdir, nereli, evli mi ve kaç yaşında? Caner Erkin'in eşi kimdir? İşte ünlü futbolcu hakkında merak edilen her şey...

Kimdir

17.02.2024, 18:00

Özel yaşamıyla uzun süre gündemde kalan Caner Erkin'in hayatı merak ediliyor. Furbolcu Caner Erkin kimdir, nereli, evli mi ve kaç yaşında? Caner Erkin hangi takımlarda oynadı? İşte Caner Erkin hakkında merak edilenler...

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

CANER ERKİN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Caner Erkin 4 Ekim 1988 tarihinde Balıkesir, Edremit'te dünyaya geldi. Türk millî futbolcu olarak tanıdığımız Erkin, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımında forma giymektedir.

Caner Erkin şimdiye kadar Zico, Frank Rijkaard, Valeri Gazzaev, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, İsmail Kartal, Vítor Pereira ve Şenol Güneş gibi teknik direktörlerlerin ekibinde yer aldı.

2004 yılında Vestel Manisaspor takımıadlı takımla profesyonel sözleşme imzalayan futbolcu, ilk lig maçına 18 Aralık 2004 tarihinde Karşıyaka ile oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. 2005 ve 2006 sezonunda Vestel Manisaspor'un Süper Lig'ine çıkmasıyla yavaş yavaş kendinden söz ettirmeye başlayan Caner, Süper Lig'deki ilk maçına 16 Ekim 2005 tarihinde Denizlispor ile oynanan maçta çıktı. İlk golünü iki gol birden attığı Malatyaspor karşılaşmasında atan futbolcu, Vestel Manisaspor ile son maçına 2006 ve 2007 sezonunun 17. haftasında çıktı. Daha sonra £3.5M karşılığında PFK CSKA Moskova'ya transfer oldu.

2007 ve 2008 yıllarında CSKA Moskova formasını, Lig, Kupa, Avrupa Kupası ve 7 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması olmak üzere 33 defa giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Rusya Kupası şampiyonluğu kazandı. 2008-2009 sezonunda, Rusya Premier Liga 7 maç, Uefa Kupası 6 maç toplam 13 maçta (2 asist) performans sergiledi.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

CANER ERKİN'İN FUTBOL KARİYERİ

Ünlü futbolcu, 31 Ağustos 2009 tarihinde CSKA Moskova'dan sezon sonunda satın alma opsiyonlu olarak Galatasaray'a 1 yıllığına kiralandı. Antrenmanlarda gösterdiği performans ile ilk on birde yer almayı başardı. Ancak antrenmanda olduğu bir gün takım arkadaşı Arda Turan ile kavga eden Erkin, bu kavga sonucunda takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

30 Haziran 2010'da Fenerbahçe ile 4 yıllık bir resmi sözleşme imzalayan isim, Fenerbahçe ile ilk golünü Eskişehirspor ağlarına attı ve ilk lig şampiyonluğunu elde etti. Miroslav Stoch ve İssiar Dia ile forma rekabetine giren isim bu sezonu başarılı geçirdi. Fenerbahçe sezon sonunda şampiyon oldu.

2011 ve 2012 yıllarında İssiar Dia ve Miroslav Stoch ile forma rekabeti devam eden Erkin, bu sezonda Fenerbahçe forması ile 29 maça çıktı ve 2 Gol attı. Daha sonra 16 Mayıs 2012 tarihinde oynanan Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile Fenerbahçe'nin oynadığı final maçında, 2.dakikada attığı golle takımını öne geçirdi ve bu finali 4-0 ile kazanan Fenerbahçe 29 yıl aranın ardından Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

2012-2013 sezonundan sonra takım arkadaşı Miroslav Stoch'un formdan düşmesi sebebiyle artık birçok maça ilk 11'de çıkan Caner Erkin, gösterdiği performans ile kendini ispatladı.

Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde gruplarda Marsilya'ya, çeyrek finalde de SS Lazio takımına gol atan futbolcu, bu sezonda sol açığa geçti ve güzel bir performans sergiledi. Fenerbahçe ise bu sezonda bir kez daha Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü. Issiar Dia'nın takımdan ayrılması, Stoch'un da formdan düşmesi onu ilk 11'e taşıdı. Caner Erkin Fenerbahçe forması ile 2012-2013 sezonunda 53 maça çıktı ve toplam 4 gol attı.

Teknik direktör Ersun Yanal tarafından sol bekte oynatılmaya başlatılan ve ilk 11'deki yerini yine koruyan Caner Erkin, sezonun ilk yarısında sol bek oynamasına rağmen 14 asist 3 golle oynadı. İlk yarının son haftasında Kayserispor'a karşı sol çaprazdan kaydettiği gol haftanın golü olarak anıldı. 2013-2014 sezonunda 10 asist yaparak Cicinho'nun ardından asist krallığında 2. sırayı Viudez ile paylaşan Caner, Fenerbahçe forması altında 2. Şampiyonluğunu kazandı. Yeni sezonda Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasının ardından İsmail Kartal göreve başladı. ve sezon başında Süper Kupa'yı kazanan ünlü futbolcu, İsmail Kartal'ın da vazgeçilmezi oldu. Yaptığı asistler ve attığı frikiklerle dikkat çekmeye başladığı dönemde de millî takımda da yerini korumaya devam etti. Bu sezon sonunda Fenerbahçe ligi 2.sırada tamamlayarak Türkiye Kupasında'da yarı final oynadı.

2015-2016 sezonunda takımın başına Portekizli teknik adam Vitor Pereira geçti. Hücuma olan katkısı ve defansif özelliğinden dolayı Vitor Pereira'nında vazgeçilmezi olan Caner Erkin, Fenerbahçe'de 3. kaptanlık görevine getirildi ve bu sezondaki ilk golünü 13 Ocak 2016 tarihinde Giresunspor ağlarına sol ayağıyla ceza sahası dışından attı. Ünlü futbolcu 2016-2017 futbol transfer döneminde Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bittiğinden dolayı Inter'e bedelsiz olarak transfer oldu. Teknik direktör değişikliği nedeniyle sezon sonuna kadar Beşiktaş'a kiralandı.

Caner 2016-2017 sezonunda, FC İnter kulübü Erkin'in, Beşiktaş'a transfer olduğunu resmi sitesinden duyurdu. Beşiktaş JK’nin transfer görüşmelerine başladığını KAP’a bildirdiği sol bek Caner Erkin, hava yoluyla İstanbul’a geldi ve 31 Ağustos 2016 tarihinde, Fulya’da bulunan Acıbadem Sports'ta sağlık kontrolünden geçti.

31 Ağustos 2016 tarihinde, Caner Erkin’in geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaşma yapıldığı ve bedelsiz olarak 1 yıl boyunca Beşiktaş JK'ya kiralandığı KAP'a bildirildi. Kamuoyuna ''Satın alma opsiyonu 1.000.000 € olarak, Beşiktaş JK'dedir'' şeklinde açıklama yapıldı.

Süper Lig Turgay Şeren Sezonunda, 3.hafta, 10 Eylül 2016 tarihinde, Vodafone Arena'da oynanan Karabükspor maçında, Caner Erkin'in 26.dk da yaptığı orta da, Cenk Tosun gol attı. Beşiktaş - Karabükspor'u 3-1 mağlup etti ve 4.Haftada, Manisa 19 mayıs stadyumunda, Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. 45.dk da Beşiktaş'ın kazandığı serbest vuruşu kullanan Caner Erkin'in yaptığı ortada Hugo Rodellega topu kendi ağlarına yolladı.

Beşiktaş JK, Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Süper Ligin 8.Haftasına gelindğinde ise Vodafone Arena'da oynanan, Beşiktaş - Antalyaspor maçında ünlü futbolcu 69. dakikada Tolgay Arslan'ın yerine oyuna girdi. 81. dakikada sakatlık yaşayan Caner, yerini Ömer Şişmanoğluna bıraktı. Beşiktaş, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş, 7 Haziran 2017 tarihinde Caner Erkin’in bonservisinin Inter kulübünden alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Caner Erkin'in 2004 yılında başlayan millî kariyeri Türkiye U-17, Türkiye U-18, Türkiye U-19, Türkiye U-21, Türkiye A Milli olarak uzun süre devam etti. Futbolcu, 2005 yılında U-17 Millî Takım formasını giydiği sırada, U-18 ve U-19 takım formasını da giydi.

2006 yılında U-19 seviyesine geldiği dönemde, Türkiye U-21 Millî takım formasınıda giyen isim, aynı anda iki kademede birden oynadı. Yine 2006 yılında Türkiye A Millî Takım'a kadar yükselen oyuncu, kademesi U-19 olmasına rağmen, hem Türkiye U-21 hem de oynadı hem de Türkiye A Millî Takım formalarını giydi.

Türkiye A Millî formasını ilk kez 26 Mayıs 2006 tarihinde giyen başarılı futbolcu, Türkiye U-17 formasıyla 19 maçta 8 gol atan isim, Türkiye U-18 formasını 3 kere giydi. Türkiye U-19 formasıyla 7 maçta 4 gol atmayı başardı ve Türkiye U-21 formasını ise 14 kere giyerek 2 gol kaydetti. Genç Millî Takımlar'da toplamda 43 maçta 12 gol attı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

CANER ERKİN'İN ESKİ EŞİ KİM?

Caner Erkin, 2010 yılında Asena Atalay ile evlendi. 2016 yılında ilişkilerini olaylı bir şekilde sonlandıran çiftin Çınar adında bir oğlu var. Ünlü futbolcu, 2017 yılına oyuncu Şükran Ovalı ile evlendi ve ikilinin Mihran Ela adında bir kızı oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading