Yandex Metrica
SON DAKİKA
Can Ataklı kimdir? Can Ataklı kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Can Ataklı kimdir? Can Ataklı kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Gazeteci, yazar ve haber sunucusu Can Ataklı kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte gazeteci Can Ataklı’nın hayatı ve biyografisi...

Kimdir

28.03.2024, 20:28

Geçtiğimiz Ağustos ayında Tele1 kanalından ayrılan ve yeni sezon için FlashTv ile anlaşan gazeteci, yazar ve sunucu Can Ataklı’nın hayatına dair merak edilen detayları sizler için derledik. Peki Can Ataklı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?  

İşte Can Ataklı’nın hayatına ve mesleki kariyerine dair merak edilen ayrıntılar... 

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

CAN ATAKLI KİMDİR? 

1956 yılının Mayıs ayında Diyarbakır’da dünyaya gelen Can Ataklı, aslen Balıkesir’e yerleşmiş Kafkas kökenli bir ailenin çocuğudur.  

İlkokulu Balıkesir’de, lise eğitimini de Ankara Gazi Lisesi’nde tamamlayan Ataklı, lisans öğrenimini ise İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur.  

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

CAN ATAKLI’NIN GAZETECİLİK KARİYERİ 

Gazetecilik kariyerine Yeni Ortam gazetesinde başlayan Can Ataklı, ardından çalışma hayatına 1975 yılında Vatan gazetesinde devam etmiştir.  

1985-1986 tarihleri arasında ise Günaydın gazetesinde çalışan Ataklı, 1984-1985 yılları arasında aynı zamanda Tan gazetesini yönetmiştir.  

2002-2004 yılları arasında da Star TV kanalında Ana haber ve Kırmızı Koltuk isimli programın sunuculuğunu yapan Can Ataklı, 2004 yılında aynı kanala TMSF el koyunca görevinden ayrılmıştır.  

Ataklı, ayrıca Sabah, Dünya, Tan, Kanal 6, Habertürk TV ve Business Channel gibi çeşitli yayın organlarında yayın koordinatörü, yazı işleri müdürü, köşe yazarı ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır.  

2015 yılının Ekim ayı itibariyle ise Korkusuz adlı gazetede yazılar yazan Can Ataklı, ertesi sene  2016 yılında Halk TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yazı İşleri isimli programı hem hazırlayıp hem de sunmuştur.  

2017 yılı itibariyle ise Tele1 adlı televizyon kanalında çalışan Ataklı, 2 Ağustos 2021 tarihinde ise buradaki görevinden ayrılarak, yeni sezon çalışmaları için Flash TV kanalı ile anlaşmıştır. 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

CAN ATAKLI EVLİ Mİ? 

Özel hayatında birden fazla evlilik yaşayan Can ataklı, ilk evliliğini Handan Türkeli, ikinci evliliğini Ayşe Savaşçın ve son evliliğini ise Seyran Savaş ile yapmıştır. Ataklı’nın bu evliliğinden ise Peri isminde bir kızı dünyaya gelmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading